Kulcsemberek nélkül

Pozsony. Mindössze tizenhét játékos áll Ladislav Jurkemik rendelkezésére a Kolumbia elleni előkészületi összecsapáson. A szlovák futballválogatott tegnap utazott az Egyesült Államokba és holnap New Yorkban (helyi idő szerint 20.

Pozsony. Mindössze tizenhét játékos áll Ladislav Jurkemik rendelkezésére a Kolumbia elleni előkészületi összecsapáson. A szlovák futballválogatott tegnap utazott az Egyesült Államokba és holnap New Yorkban (helyi idő szerint 20.30-kor) mérkőzik a dél-amerikai együttessel, mellyel eddigi kétszer találkozott, s mindkétszer kikapott. „Sajnálom, hogy nem azokkal a játékosokkal utazok a tengerentúlra, akik a csapat gerincét alkotják. Bízom benne, hogy a helyettük nevezett focisták is ugyanolyan szívvel fognak harcolni, esetleg bizonyítják, a jövőben helyük lehet a keretben. A kialakult helyzet a Teheránban lejátszott Irán elleni találkozót juttatja eszembe. Oda is tartalékosan utaztunk, mégis értékes győzelmet arattunk” – mondta Jurkemik.

Az eredetileg nevezett játékosok közül végül nyolcan nem utaztak. Elmondásuk szerint ők inkább a klubcsapataikban akarnak bizonyítani.

A keret: Rzeszoto (Žilina), Mucha (Ružomberok)–V. Labant (Sparta), Klimpl (Žižkov), Hanek (Dinamo Moszkva), B. Labant, Zabavník (mindketten Žilina), Doležaj (Dubnica)–Kisel (Liberec), Barčík, Ďurica, Sninský (mindhárom Žilina), Kurty, Urban (mindkettő Ružomberok)–Vittek (Slovan), Babnič (Olomouc), Oravec (Žižkov).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?