Kiütötték a Fradit

Valencia/Székesfehérvár/Zalau/ Volgográd. Súlyos, kilencgólos vereséget szenvedett a Ferencváros a spanyol L’Eliana Valencia otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Valencia/Székesfehérvár/Zalau/ Volgográd. Súlyos, kilencgólos vereséget szenvedett a Ferencváros a spanyol L’Eliana Valencia otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. Mindkét csapat remekül védekezett a mérkőzés elején, s felváltva estek a találatok egészen 5:4-ig, ekkor lépéselőnybe kerültek a hazaiak. A második félidőt jól kezdte az FTC, sőt visszavette a vezetést, ez azonban nem tartott sokáig, mivel lendületbe jöttek a spanyolok és hat gólt belőve végleg elhúztak. Valencia–Ferencváros 35:26 (14:12), góldobók: Medvegy, Puche 8-8, Mangué 7, Ruiz, Oncina, Cano 3-3, Gomez 2, Martí 1, ill. Mravíková 6, Siti, Farkas, Benyáts 5-5, Lőwy, Pádár I. 2-2, Kirsner 1. További eredmény: Larvik, HK–Ljubljana 22:21.

Szoros csatában kétgólos vereséget szenvedett a Győri ETO a román Silcotub Zalau otthonában a női KEK negyeddöntőjének első mérkőzésén. A vendégek az 56. percben még ki tudtak egyenlíteni, ám a végjáték a zilahi csapaté lett. Silcotub Zalau–Győri ETO 24:22 (12:13), Jula 6, Butecschi, Motogna, Lazer, Fartau 4-4, ill. Mörtel 7, Lovász, Vérten 4-4. További eredmények: Zagreb–Kolding IF 25:22, Prestigio–Szpartak Kijev 29:21.

A női EHF Kupa negyeddöntőjében a székesfehérvári Cornexi– Alcoa csak az első félidőben adott némi esélyt a francia ellenfélnek, a második felvonásban biztosan elhúztak. Cornexi Alcoa–Cercle Dijon 34:24 (16:12), Kenyeres 11, Németh 8, Kovács 6, ill. Guehl, Bengue 6-6. A Dunaferr az orosz Volgograd otthonában remek hajrájával mérsékelni tudta a vereség arányát. Aqua Volgográd–Dunaferr 25:22 (13:7), Bodnyeva 9, Polenova, Kjovszina 4-4, ill. Kindl, Ferling 4-4. További eredmény: Zaporozsje–Gran Canaria 28:14. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?