Kiszolgálni a közönséget

Nagyszombat. Jó hangulatban várja a nagyszombati futballklub a ligarajtot. A csapat jól szerepel az Intertotó-kupában, már két ellenfelet is búcsúztatott, erre a teljesítményre szeretne építeni Jozef Vukušič vezetőedző. „A közönséget csak jó eredményekkel, szemre tetszetős játékkal lehet kicsalogatni a lelátókra.

Nagyszombat. Jó hangulatban várja a nagyszombati futballklub a ligarajtot. A csapat jól szerepel az Intertotó-kupában, már két ellenfelet is búcsúztatott, erre a teljesítményre szeretne építeni Jozef Vukušič vezetőedző. „A közönséget csak jó eredményekkel, szemre tetszetős játékkal lehet kicsalogatni a lelátókra. Erre fogunk törekedni. A helyi szurkolók szeretik a futballt, a játékosoknak kell őket meggyőzniük, érdemes kilátogatni a mérkőzésekre. Van már elképzelésem a játékrendszert illetően, de csak a bajnokság folyamán fog majd igazán kikristályosodni. Hosszú távon szeretném fokozatosan beépíteni a csapatba tehetséges ifjúsági labdarúgóinkat – nyilatkozta a tréner. Tavaly nagy teljesítményingadozás jellemezte a Spartakot. Elsősorban az elszalasztott kupadöntő miatt bánkódhattak. Idén ismét a rutinos játékosokra számít a tréner. A védelemben Hrabal, Poljovka, Fall, a középpályán Ujlaky, a csatársorban Kožuch és Kriss lehet a húzó ember. Sikerült leszerződtetnünk Šimkót, aki tavaly a Ličartovce színeiben szerepelt és Ďurišt, aki a Trenčínből lépett át. A közeljövőben újabb játékosok érkezése várható. Nagy veszteség a kapus, Marek Čech átigazolása. A tehetséges hálóőr az új idényben már a cseh Liberec kapuját védi. Rajta kívül még Ježík távozott.

A Trnava költségvetése 40-45 millió korona, és az Uhlosport által, új támogatója is van a csapatnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?