Királyhelmeci sérültek

Királyhelmec. Holnap délután minden bizonnyal izgalmas találkozó szemtanúi lesznek a nézők Királyhelmecen, ahol a kelet-szlovákiai IV. liga 12. fordulójában a hazaiak Palín csapatát fogadják. A vendéglátók 17 ponttal a tabella 8. helyén tanyáznak, míg soros ellenfelük ez idáig 11 pontot gyűjtött.

Királyhelmec. Holnap délután minden bizonnyal izgalmas találkozó szemtanúi lesznek a nézők Királyhelmecen, ahol a kelet-szlovákiai IV. liga 12. fordulójában a hazaiak Palín csapatát fogadják. A vendéglátók 17 ponttal a tabella 8. helyén tanyáznak, míg soros ellenfelük ez idáig 11 pontot gyűjtött. „Hatpontos mérkő-zés lesz ez a javából, mindenképpen érvényesíteni szeretnénk a hazai pálya előnyét” – nyilatkozta lapunknak a mérkőzés esélyeit latolgatva Berta Sándor, a királyhelmeci futball-szakosztály elnöke. Tőle azt is megtudtuk, Rudolf Očenáš vezetőedző nagy gonban van, hiszen három kulcsjátékosuk komoly sérüléssel bajlódik. „Bányácski és Borkesz műtétre vár, Dakó pedig operációja után lábadozik. Velük hosszabb távon nem számíthat a tréner. Molnár Gabi magas lázzal ágynak dőlt, a héten nem vett részt a gyakorlásokon. Kész szerencse, hogy a lapok miatt kényszerpihenőre szorult Petruška letöltötte büntetését, s csatasorba állhat” – ecsetelte a kollektívát sújtó problémákat a zempléniek tisztségviselője. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?