Kikapott a Leicester City az Arsenaltól

<p>A listavezető Leicester City kikapott a hétvégének a harmadik helyről és az éllovassal szemben ötpontos hátrányból nekivágó Arsenal otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi nyitómérkőzésén.</p>

A rangadón a londoni Ágyúsok az első félidő hajrájában vitatható tizenegyesből kaptak gólt, a büntetőt az azt kiharcoló Jamie Vardy értékesítette. A második félidőben az 54. perctől emberhátrányban játszott a Leicester a második sárga lapját is begyűjtő Danny Simpson kiállítása miatt, s az Arsenal a csereként beállt Theo Walcott révén a 70. percben egyenlített. A hazaiak nagy nyomás alá helyezték a bajnokaspiránst, és a 95. percben megszerezték a győztes találatot is a 83. percben pályára lépett Danny Welbeck fejesével.    Premier League, 26. forduló: Arsenal-Leicester City 2-1 (0-1)     később:Aston Villa-FC Liverpool 15.05Manchester City-Tottenham Hotspur 17.15 szombaton játszották:Chelsea-Newcastle United 5-1 (3-0)Bournemouth-Stoke City 1-3 (0-1)Crystal Palace-Watford 1-2 (1-1)Everton-West Bromwich Albion 0-1 (0-1)Norwich City-West Ham United 2-2 (0-0)Swansea City-Southampton 0-1 (0-0)Sunderland-Manchester United 2-1 (1-1)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?