Kid és Madár a szorítóban Dunaszerdahelyen

Péntek este sportágtörténeti jelentőségű esemény lesz Dunaszerdahelyen: a csallóközi város először ad otthont ökölvívógálának.

Péntek este sportágtörténeti jelentőségű esemény lesz Dunaszerdahelyen: a csallóközi város először ad otthont ökölvívógálának. Az esemény fénypontjaként Kovács Tamás, azaz Tomi Kid és Erdei Zsolt, azaz Madár is kötelek közé lép.

„Dunaszerdahelyen még soha nem volt bokszgála, ezért arra gondoltunk, miért ne mutathatnám meg magyarlakta vidéken is a bokszolóimat, miért ne mutatkozhatnék be én is?” – mondta Kid a péntek este hatkor kezdődő rendezvényről. Az est folyamán a Szlovákia–Ausztria nemzetközi összecsapás keretén belül hét meccset láthatnak a nézők. Emellett bemutatkoznak Tomi Kid legkisebb védencei, a Tomi Kid-juniorok, köztük az egykori világbajnok ökölvívó kisfia is. Meglepetésvendégként érkezik a karatemester Roman Volák a tanítványaival, és a krav maga harcművészetet űző Miloš Smejkal is, aki puszta kézzel képes masszív kődarabokat összetörni. Az est kicsúcsosodása pedig a Tomi Kid–Erdei Zsolt mérkőzés lesz.

„Edzésben vagyok, mert készülök egy komolyabb bokszmérkőzésre. Nem akarom visszatérő meccsnek nevezni, és még nem is akarok bővebben beszélni róla, mert még a szerződés aláírása előtt vagyunk. Hamarosan minden kiderül. A Zsolti elleni meccs természetesen főleg a nézőkért lesz, több menetben megmérkőzünk, jó csatának ígérkezik – mondta lapunknak Tomi Kid. – Beszéltünk róla Zsoltival, hogy ennél görbébb már nem lehet az orrunk, úgyhogy csak nem fogjuk egymást agyonpüfölni!”

A gálára jegyek kaphatók a dunaszerdahelyi városi művelődési központban és a Dunautóban, ahol ma délután öttől a nyilvános mérlegelésre is sor kerül. Korlátozott számban a meccs napján a helyszínen, a dunaszerdahelyi sportcsarnokban is lehet még jegyeket vásárolni. A bevétel Tomi Kid akadémiáját segíti.

„Június 20-án leszek 41 éves, akkor szeretném megnyitni az akadémiát. Addig még sok munka van hátra – mondta Tomi Kid arról a galántai lerobbant raktárépületről, amelyet jórészt saját erőforrásokból és sokszor saját keze munkájával felújított, és egy minden igényt kielégítő akadémiát alakított ki belőle. – A tornaterem már olyan állapotban van, hogy már ott is edzettem. Már csak a víz, villany, gáz bekötésén dolgozunk.” (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?