Kiárusít az AS Roma

London. Könnyen elképzelhető, hogy a télen igazolt José Antonio Reyes után újabb spanyol labdarúgó érkezik az angol bajnok Arsenalhoz, mivel a londoni klub 17,5 millió fontos ajánlatot tesz a Real Madridnak Fernando Morientesért. – Büszkeséggel tölt el, hogy ilyen csapat érdeklődését is felkeltettem.

London. Könnyen elképzelhető, hogy a télen igazolt José Antonio Reyes után újabb spanyol labdarúgó érkezik az angol bajnok Arsenalhoz, mivel a londoni klub 17,5 millió fontos ajánlatot tesz a Real Madridnak Fernando Morientesért. – Büszkeséggel tölt el, hogy ilyen csapat érdeklődését is felkeltettem. Örömmel igazolnék Angliába, de a Real Madrid beleegyezésére is szükség lesz – mondta a Bajnokok Ligája-döntős AS Monacónal kölcsönben szereplő csatár, aki 9 találatával vezeti a BL góllövőlistáját.

Fernando Redondo, az olasz bajnok AC Milan labdarúgója távozik a klubtól, mivel az elmúlt négy szezonban mindössze nyolc mérkőzésen lépett pályára. Redondo 2000-ben – amikor a BL legjobb játékosává választották – 11,4 millió dollárért igazolt a BL-győztes Real Madridtól a piros-feketékhez, de súlyos térdsérülése miatt két és fél évet kellett kihagynia, majd felépülése után már nem tudta magát beverekedni a kezdőcsapatba.

Olasz lapértesülések szerint meg-kezdődött a komoly anyagi gondokkal küzdő, 250 millió euró adósságot felhalmozó AS Roma labdarúgócsapatának kiárusítása. A Corriere dello Sport szerint az argentin védő, Walter Samuel gyakorlatilag a Real Madrid játékosának tekinthető, a két klubnak már csak a részletekben kell megállapodnia. A brazil Emerson a Juventushoz igazolna, akárcsak a francia Jonathan Zebina. Még nehezebbé teszi az AS Roma helyzetét, hogy amennyiben nem sikerül pótolni a távozókat, a csapatkapitány Francesco Totti is elhagyja a klubot, mivel korábban kijelentette, csak abban az esetben marad, ha továbbra is bajnoki címre esélyes lesz a gárda.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?