KÉZILABDAKUPÁK

Dunaújváros/Vác/Asztrahány. Csoportelsőként jutott a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe a Dunaferr, miután az A csoport utolsó fordulójában 29:28-ra legyőzte az orosz Lada Toljattit.

Dunaújváros/Vác/Asztrahány. Csoportelsőként jutott a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe a Dunaferr, miután az A csoport utolsó fordulójában 29:28-ra legyőzte az orosz Lada Toljattit. A Dunaferr március 13-án vagy 14-én a szerb-montenegrói Podgorica otthonában lép pályára, a visszavágót egy héttel később rendezik Dunaújvárosban. A Ferencváros 28:27-re nyert a lengyel Bystrzyca Lublin otthonában, és az már szombaton eldőlt, hogy az előző idényben EHF Kupa-győztes, azóta tovább erősödött, a BL-ben még veretlen dán Slageslével találkozik a márciusi negyeddöntőben. Kettős győzelemmel került a női KEK negyeddöntőjébe a Vác, miután a visszavágón 24:23-ra diadalmaskodott a francia Nimes ellen. A magyar együttes 48:44-es összesítéssel jutott tovább.

A hazai mérkőzés után az idegenbeli visszavágón is 36:27-re kikapott a férfi EHF Kupa negyeddöntőjében a Dunaferr, így a párharcból az orosz Asztrahány bizonyult jobbnak. A Dinamo 68:57-es összesítéssel vívta ki a sikert.

Kettős vereséggel búcsúzott a Fotex Veszprém a férfi Bajnokok Ligájától, miután a negyeddöntő visszavágóján 28:25-re alulmaradt a spanyol Ciudad Realtól.

Búcsúzott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájától a Pick Szeged, miután a negyeddöntő idegenbeli visszavágóján is kikapott, mégpedig 28:24-re a német Magdeburgtól. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?