KÉZILABDA

BAJNOKOK LIGÁJA
NŐK. A szlovák bajnok Duslo Šaľa balszerencsésen kezdte szereplését, hiszen az első fordulóban, hazai pályán szoros küzdelemben, minimális különbséggel alulmaradt a horvát Podravka Koprivnicával szemben. Duslo Šaľa–Podravka Koprivnica 19:20 (9:8), legtöbb gól: Flaska és Hrabovská 5-5, Ladics 4, ill.

BAJNOKOK LIGÁJA

NŐK. A szlovák bajnok Duslo Šaľa balszerencsésen kezdte szereplését, hiszen az első fordulóban, hazai pályán szoros küzdelemben, minimális különbséggel alulmaradt a horvát Podravka Koprivnicával szemben. Duslo Šaľa–Podravka Koprivnica 19:20 (9:8), legtöbb gól: Flaska és Hrabovská 5-5, Ladics 4, ill. Hodák 7/3. Mindkét csapat óriási tempót diktált, négy perccel a befejezés előtt a házigazdák még három góllal (19:16) vezettek, ám a hajrában a vendégek voltak a szerencsésebbek. A visszavágót szombaton játsszák a horvát bajnok otthonában.

FÉRFIAK. Az MŠK Považská Bystrica az első forduló mindkét találkozóját otthonában játszotta, szombaton tízgólos különbséggel győzött a grúz bajnok Tbiliszi ellen, a tegnapi visszavágó lapzárta után ért véget. Pov. Bystrica–Sevardeni Tbiliszi 35:25 (16:12), legtöbb gól: Stoklasa 7, Kukučka 6, ill. Bokohadze 10. Csak az első játékrészben volt kiegyensúlyozott a küzdelem, a grúz csapat szívós ellenfélnek bizonyult. Szünet után egyre érezhetőbb volt a két csapat közötti különbség.

HIL

FÉRFIAK. A cseh–szlovák liga második fordulójának eredményei: Nové Zámky–Dukla Praha 18:34 (4:16), legeredményesebbek: M. Straňovs-ký 6, Jančo 5, ill. Čurda, Hrubý és Jícha 8-8. Nem volt egy súlycsoportban a két csapat, a hazaiaknak csak a statisztaszerep jutott. Tatran Pre-šov–Frýdek-Místek 24:35 (14:17), legeredményesebbek: Zaťko 10, ill. Straka 8. A morva együttes megérdemelten szerezte meg a két pontot. Karviná–ŠKP Bratislava 33:20 (17:7), legeredményesebbek: Rad-čenko és Vašek 6-6, ill. Pitelka 5. Allrisk Praha–Zubří 29:15 (14:7).

NŐK – 2. forduló: Nitra–Železárny Veselí 16:20 (:12), Cheb–Inter Bratislava 19:23 (11:13), Zlín–Michalovce 25:25 (15:13), Hypo Niederösterreich–Kunovice 43:18 (23:8). (TASR, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?