Sport

Kezdők 
két focitornája Gútán

Gúta | A hétvégén folytatódik a teremfoci Gútán. Az ottani Gooal Academy Focisuli szombaton (kezdés: 8.00) az U11-esek, vasárnap (kezdés: 8.30) pedig az U9-esek részére szervez futballtornát, immár hatodik alkalommal.
Ábel Gábor

2019. január 11. 19:15

Az ifjú focisták a szabad ég alól télre beköltöznek a tornaterembe (Fotó: Facebook/Gooal Academy)


„Az U11-eseknél tízéves labdarúgók is pályára lépnek. Mi három csapatot is indítunk, amelyek lila, piros és fehér mezt viselnek. Ebből adódóan több mint harminc hazai focistacsemetét láthatnak a nézők a városi sportcsarnokban. Mindemellett az érsekújváriak, az örsújfaluiak, a naszvadiak, a palárikovóiak és a kisújfaluiak is bemutathatják tudásukat. Vasárnap a mieinken kívül az ógyallaiak, az érsekújváriak, a vágsellyeiek és a DAC 1904 tinédzserei csatáznak az U9-esek tornáján. A résztvevők üdítőt és bagettet is kapnak, de a szülők is sok-sok ízletes falattal támogatják rendezvényünket” – tájékoztatott a két hétvégi mérkőzéssorozatról Németh Péter főszervező. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A sertéstelep előtt tiltakoztak a gazdák

A sárosfai gáz nyomában

Kevesebb mint hét évre ítélték a chicagói rendőrt, aki 16 lövéssel ölt meg egy afroamerikai tinédzsert

A hejcei légi katasztrófa áldozataira emlékeztek

Érsekújvár: A zöld tárca nem támogatja a hulladékfeldolgozó üzem létesítését

Megkezdődött a meggyilkolt gdanski főpolgármester temetése

Legfrissebb galériák
Olvasta már?