Sport

Kezdők focitornája Nagyfödémesen

Nagyfödémes | Szombaton (kezdés: 9.00) a nagyfödémesi labdarúgóklub és helyi sport- és testnevelő-bizottság közös szervezésében kezdők (U11) teremfocitornájára kerül sor a helyi Borsos Mihály Alapiskola nagy tornatermében.
Lencsés Zoltán

2019. március 15. 10:59

Illusztrációs felvétel (Képarchívum)

A hazaiak két csapattal indulnak, rajtuk kívül a diószegiek, a galántaiak, az illésházaiak és a perediek fiatal labdarúgói vesznek részt a sporteseményen. „Községünkben az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az utánpótlásképzésre, így ennek a tornának az elsődleges célja, hogy egy új labdarúgó-generáció alapjait fektessük le – árulta el Winkler Ingrid, a sport- és testnevelő-bizottság elnöke. – Sajnos az idei torna kivételesen nem lesz nemzetközi, mert magyarországi testvértelepüléseink nem tudták vállalni a szereplést, de nélkülük is izgalmas mérkőzések várhatók.ˮ 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Még tárgyalnak az alkotmánybíró-jelöltekről

Marco Rossi edzői pályafutása legfontosabb meccsére készül

Adótúlfizetés visszaigénylése

Szlovákia továbbra is ellenőrzi a lengyel húsbehozatalt

Diákok adóbevallása

Szlovákia–Magyarország a tv-ben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?