Két tizenegyest lőttek a losonciak

Folytatják jó szereplésüket a losonciak az I. labdarúgóligában. A nógrádiak a 24. fordulóban, hazai pályán a vágsellyeieket győzték le. A rimaszombatiak csak az egyik pontot szerezték meg a sereghajtó ólublóiak otthonában.

Az éllovas eperjesiek ugyan utcahosszal vezetnek, ám nem nyújtanak olyan meggyőző teljesítményt, mint az őszi idényben. Ezúttal a kiesőjelölt homonnaiak otthonában léptek pályára, és csak az egyik pontot tudták megszerezni. Az alacsony színvonalú mérkőzésen alig forogtak veszélyben a kapuk.

A 2. helyen tanyázó Podbrezová viszont kitett magáért, hiszen Nagymihályból hozta el a három pontot. A nagy lendülettel futballozó vendégek gyorsan vezetést szereztek, majd közvetlenül a szünet után növelték előnyüket, s eldőlt a meccs.

Úgy tűnik, magára talált a gyengélkedő Inter. A pozsonyi sárga–feketék – a két gólt szerző Horváth Béla – vezérletével leiskolázták az utolsó előtti helyen tanyázó tőketerebesieket. Rudolf Vachal, a kelet-szlovákiaiak sajtófelelőse: „Nagyon rosszul játszottunk, alaposan megkönnyítettük a fővárosiak dolgát, már az első gól után összeroppantunk…”

Privigyén nem játszott rosszul a kassai tartalékcsapat, mégis vereséget szenvedett. „Az első félóra végén már 2:0 arányban vezethettünk volna, de kihagytuk a ziccereket. A házigazdáknak szinte minden sikerült. Két perccel a befejezés előtt ritkán látható bombagóllal szerezték meg a győzelmet. Inkább játsszunk rosszul, de nyerjük meg a meccset!” – nyilatkozta lapunknak Farkas Géza, a kassai fakó vezetőedzője. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?