Két örömteli ráadás

Pozsony. Pénteken (otthon 2:3 a Nitra ellen) és szombaton is felszabadultan játszhatott a komáromi női röplabdacsapat. Már semmi sem akadályozhatta meg kiesését, s ez a lelki állapot szárnyakat adott a fiatal együttesnek.

Pozsony. Pénteken (otthon 2:3 a Nitra ellen) és szombaton is felszabadultan játszhatott a komáromi női röplabdacsapat. Már semmi sem akadályozhatta meg kiesését, s ez a lelki állapot szárnyakat adott a fiatal együttesnek. „Ha januárban és februárban is ilyen felelősségteljesen röplabdáztak volna a lányok, mint az utóbbi két mérkőzésen, akkor most nem a kiesés foglalkoztatna – értékelte a védencei teljesítményét Vojtech Vajner edző. – Egy csapat játékstílusának kialakítása hosszadalmas folyamat. November vége óta nem sok időm maradt rá, ráadásul nagy volt a játékosmozgás is. Úgy nem lehet megmenekülni, hogy 12 kerettagból csak hatan járnak edzésre. A Forplast ellen három játszmán át azt nyújtották a lányok, amit megpróbáltam beléjük oltani. Emelt fővel hagyhatták el a pályát, mert mindenki láthatta, hogy búcsúzunk ugyan az élvonaltól, de lenne helyünk az Extraligában.” (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?