Kellően motiváltak voltak a csallóközcsütörtökiek

teremfoci
Dunaszerdahely/Csallóközcsütörtök |

A veretlen csallóközcsütörtökiek győzelmével fejeződött be a csallóközi focielit teremtornáinak 25. felvonása, melyen a dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban öt alakulat körmérkőzéses rendszerben csatázott a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének vándorserlegéért, a terembajnoki címért. 

Az AG Sport (VI.) ligát az őszi táblázat 1–4. helyezettje (Pozsonyeperjes, Szap-Csiliznyárad, Csallóközcsütörtök, Szentmihályfa) a VII. ligát pedig a két csoport élén telelők eredményesebbike, a Csallóközkürt kollektívája képviselte. Annak ellenére, hogy a csapatok még javában a téli felkészülés elején tartanak, a futballisták jó formában, nagy erőbedobással és kedvvel küzdöttek a győzelemért. Ami még ennél is fontosabb, a góllövéssel sem álltak hadilábon. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a megmérettetés tíz összecsapásán összesen 85 találat került a jegyzőkönyvbe. 

A tornaelső felső-csallóköziek döntetlennel (2:2) kezdtek, a folytatásban viszont belelendültek, kétszer nyolcat, egyszer kilencet vágva riválisaiknak végeztek az élen. A győztest fűtötte a bizonyítási vágy... 

„Tudni kell, hogy 2018-ban bíróverés miatt kizártak bennünket a sportszerűségi versenyből, ezért a tavalyi teremtornán nem állhattunk rajthoz. Idén viszont, az első párharcunkat leszámítva, leiskoláztuk a mezőnyt. Egy hete kezdtük el a tréningeket, teremben nem gyakoroltunk. Az viszont előnyünkre szolgált, hogy a kerettagok zöme, a pozsonyiak, a futsalbajnokságban is érdekeltek. Győzelmünk a csapatmunka és az akarat diadala volt. A pontvadászatban a harmadik helyen telelünk. Öt pont a lemaradásunk. Azt sem tartom kizártnak, hogy az egykori élvonalbeli futballista, Marián Šuchančok irányításával bajnoki címet nyerjünk” – értékelt, bizakodott Nagy Róbert, a csallóközcsütörtökiek klubelnöke.

A címvédő pozsonyeperjesiek ezúttal a vert mezőnyben végeztek. 

A torna legutolsó mérkőzésen szerezték egyetlen győzelmüket. Némi gyógyír a sebekre: az őszi első mezében tüsténkedő Tomaček László volt az erőpróba gólkirálya. A győztes a területi szövetség elnökének vándorserlegével távozott a helyszínről. A kollektívák emléklapot és focilabdát kaptak, a torna legjobb kapusát, mezőnyjátékosát és góllövőjét pedig különdíjjal jutalmazták. Az illetékesektől megtudtuk, idén az ifik megmérettetése elmarad. 

Érdekes

XXV. TEREMTORNA A DUNASZERDAHELYI TERÜLETI FUTBALLSZÖVETSÉG ELNÖKÉNEK SERLEGÉÉRT

Felnőttek, Dunaszerdahely, városi sportcsarnok, körmérkőzések: Sap-Ňárad–Ohrady 5:1, g.: Jakus 2, Csicsai, Hoferka, öngól, ill. Szigeti; Štvrtok na Ostrove–Michal na Ostrove 2:2, g.: Dužek, Mogrovics, ill. Medgyes, Bíró; Jahodná–Ohrady 3:4, g.: Tomaček 3, ill. Losonszki 2, Csikmák, Koleszár; Sap-Ňárad–Ohrady 2:8, g.: Vass, Takács, ill. Dužek 3, Fitos 2, Kulcsár, Mogrovics, Randuch; Jahodná–Michal n/O. 2:6, g.: Tomaček, Gútai, ill. Döme, Sátor, Lelkes, Bacsfai, Cséfalvay, Csölle; Štvrtok n/O.–Ohrady 8:4, g.: Dužek 2, Fitos 2, Illés 2, Mogrovics 2, ill. Szigeti, Gaál, Losonszki, Harsányi; Sap-Ňárad–Michal n/O. 2:6, g.: Bolega, Jakus, ill Sátor 2, Döme, Nagy, Fatona, Csölle; Jahodná–Štvrtok n/O. 3:9, g.: Tomaček, Gútai, Kiss, ill. Dužek 2, Randuch 2, Fitos 2, Illés 2, Mogrovics; Michal n/O.–Ohrady 5:5, g.: Bacsfai 2, Fatona, Döme, Sátor, ill. Csikmák 3, Losonszki, Szigeti; Jahodná–Sap-Ňárad 5:3, g.: Tomaček 4, Horváth, ill. Csicsai, Jakus, Zöld (öngól). 
Sorrend: 1. Štvrtok n/O. 10 pont (27:11), 2. Michal n/O. 8 (19:11), 3. Ohrady 4 (14:21), 4. Jahodná 3 (13:22), 5. Sap-Ňárad 3 (12:19).
Megjegyzés: Azonos pontszám esetén a sorrendről az egymás elleni eredmény döntött.
Díjazottak – legjobb kapus: Borbély Alex (Michal n/O.); legjobb mezőnyjátékos: Martin Dužek (Štvrtok n/O.); legjobb góllövő: Tomaček László (9 gól, Jahodná).

 

(ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?