Kapóra jött az ébresztő a nyékvárkonyiaknak

teremfoci

Szombaton az elvárásoknak megfelelően az őszi idény két legjobb csapata, Kisudvarnok és Nyékvárkony került a fináléba, csatázott a trófeáért a nyárasdi sportcsarnokban, ahol  az idősebb ifik (U19) erőpróbájával folytatódott a csallóközi korosztályos alakulatok teremfocitornáinak sorozata. 

A Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének serlegéért tizenkét csapat mérte össze tudását, két hatos csoportban. A futballisták odafigyeltek a részletekre, a csoportmeccseken hat párharcon gól nélküli döntetlen, tíz összecsapáson pedig 1:0-s győzelem került a jegyzőkönyvbe. A helyosztókat a csoportokban kialakult sorrend függvényében rendezték. A fináléban a Fekete Szilárd edző vezette nyékvárkonyiak Máhr Krisztián góljával 1:0 arányban győzték le a kisudvarnokiakat.

„Betegségek és sítúra miatt foghíjasan érkeztünk Nyárasdra, ahol egy kapussal és két cseresorral álltunk csatasorba. A két győzelem után jót tett a csapatnak, ébresztőként hatott a csallóközkürtiek elleni vereség. Az utolsó két meccset csere nélkül játszotta végig Méhes Misi, aki remekül semlegesítette a nagymagyariak (Sléz) és a kisudvarnokiak gólfelelősét (Ábrahám). Természetesen mindenki a maximumot nyújtotta. A bajnokság első felében csupán a kisudvarnokiaktól szenvedtünk vereséget. Most visszavágtunk, ugyanakkor tudatosítottuk, hogy ők is legyőzhetők. Őt pont a hátrányunk, de tavasszal hazai pályán fogadjuk legnagyobb vetélytársunkat. Bizakodunk” – értékelte a tornadiadalt lapunknak Fekete Szilárd, a tornaelső nyékvárkonyiak edzője.

Érdekesnek találtuk, hogy az U15-ösök tornájához hasonlóan a kisudvarnokiak kollektívája ezúttal is a második helyen zárt.

A tornaelső a területi szövetség elnökének vándorserlegével, emléklappal, a csapattagok pedig éremmel távoztak a helyszínről. A többi kollektíva emléklapot és focilabdát kapott. A díjakat Benovič Árpád, a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnöke adta át a futballistáknak.

Érdekes

TORNAKRÓNIKA

Csoportmérkőzések – A csoport: Kisudvarnok–Alistál 1:0, g.: Ábrahám; Gelle–Diósförgepatony 0:0; Nyárasd–Csenke 0:0; Alistál–Csenke 2:0, g.: Johancsik, Bohus; Diósförgepatony–Nyárasd 3:1, g.: Miklós 2, Gálfy, ill. Haško; Kisudvarnok–Gelle 0:1, g.: Sáha; Gelle–Alistál 0:1, g.: Farkas; Nyárasd–Kisudvarnok 0:1, g.: Ábrahám; Csenke–Diósförgepatony 1:0, g.: Nagy; Alistál–Diósförgepatony 0:1, g.: Ronald; Gelle–Nyárasd 1:0, g.: Sáha; Nyárasd–Alistál 0:0; Csenke–Gelle 0:0; Diósförgepatony–Kisudvarnok 1:1, g.: Miklós, ill. Ábrahám.

B csoport: Nyékvárkony–Ekecs-Apácaszakállas 3:0, g.: Domonkos, Csízik, Máhr; Pozsonyeperjes–1. FC Roma Nagymagyar 0:0; Csallóközkürt–Lég 0:1, g.: Bali-Jenčík; Ekecs-Apácaszakállas–Lég 2:1, g.: Nagy, Puzsér, ill. Sztojka; 1. FC Roma Nagymagyar–Csallóközkürt 0:0; Nyékvárkony–Pozsonyeperjes 1:0, g.: Máhr; Pozsonyeperjes–Ekecs-Apácaszakállas 1:0, g.: Jakab; Csallóközkürt–Nyékvárkony 2:1, g.: Gaál 2, ill. Bernáth; Lég–1. FC Roma Nagymagyar 0:4, g.: Rigó, Sléz, Ujvári, Danis; Ekecs-Apácaszakállas–1. FC Roma Nagymagyar 1:4, g.: Puzsér, ill. Rigó 2, Sléz 2; Nyékvárkony–Lég 3:0, g.: Máhr, Bernáth, Domonkos; Pozsonyeperjes–Csallóközkürt 3:0, g.: Fucsek, Szabad, Viszkocs; Csallóközkürt–Ekecs-Apácaszakállas 2:0, g.: Pongrácz, Sátor; Lég–Pozsonyeperjes 0:2, g.: Viszkocs, Jakub; 1. FC Roma Nagymagyar–Nyékvárkony 1:1, g.: Rigó, ill. Bernáth.

Helyosztók:

Mérkőzés a 11. helyért: Nyárasd–Lég 2:3, g.: Rózsa, Hamran, ill. Zátrok 2, Cífery.

Mérkőzés a 9. helyért: Csenke–Ekecs-Apácaszakállas 0:0 – büntetőkkel: 3:4,

Mérkőzés a 7. helyért: Alistál–Csallóközkürt 1:0, g.: Sátor.

Mérkőzés az 5. helyért: Gelle–1. FC Nagymagyar 1:1, h.: Sáha, ill. Sléz – büntetőkkel 0:2.

Mérkőzés a 3. helyért: Diósförgepatony–Pozsonyeperjes 0:1, g.: Jakub.

Tornadöntő: Kisudvarnok–Nyékvárkony 0:1, g.: Máhr.

A tornagyőztes nyékvárkonyiak:

Méhes Máté, Méhes Mihály, Bernáth Viktor, Domonkos Márk, Kasztil Nándor, Csízik Viktor, Máhr Krisztián, Nagy Olivér, Patasi Bence, Pőthe Dávid, Lelkes Máté. Edző: Fekete Szilárd. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?