Kalmár és Pačinda nélkül játszik a DAC Zsolnán

Zsolna |

<div>A mérkőzés 15.00-kor kezdődik, az STV 2 élőben közvetíti.</div>

A dunaszerdahelyi csapat három kulcsemberét is nélkülözni kénytelen, Marco Rossi vezetőedző eltiltás miatt nem számíthat Kalmárra és Pačindára, Ľupták pedig sérült. „Fontos emberek fognak hiányozni a kezdőcsapatból, de megfelelő taktikával ezt igyekszünk kompenzálni” – mondta lapunknak a sárga-kékek olasz trénere.  A DAC augusztusban hazai pályán nagyszerű játékkal 4:2-re nyert a zsolnaiak ellen, maga Rossi is úgy fogalmazott, az volt csapata eddigi legjobb őszi meccse. Akkor éppen Kalmár volt a mérkőzés legjobbja, és Pačinda is kiváló teljesítményt nyújtott, mindketten lőttek egy-egy gólt. „Az előtt a meccs előtt viszont az volt a téma, hogy már nem számíthatunk Šafrankóra, aki az elmúlt szezon meghatározó játékosa volt, és Dániába igazolt. Ahogy akkor Šafrankót, most Kalmárt és Pačindát próbáljuk meg helyettesíteni” – mondta Rossi.  Az elmúlt fordulóban a DAC emlékezetes meccsen 2:1-re nyert a Slovan ellen, a zsolnaiak viszont óriási meglepetésre 4:1-re kikaptak a sereghajtó Senicától (igaz, előtte sorozatban öt bajnokit nyertek meg). „Láttam azt a meccset, több tényező is hozzájárult a zsolnai vereséghez. Több játékosuk hiányzott, és nem voltak igazán koncentráltak. Ráadásul elképesztő hibákat követtek el. A DAC-ot viszont nem fogják lebecsülni, ráadásul a múltkori csorbát is ki akarják köszörülni. Nagyon hatékony, veszélyes futballt játszanak a zsolnaiak, műfüves pályán, szóval nagyon nehéz dolgunk lesz” – mutatott rá Marco Rossi.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?