Kajak-kenu Vk: nincs magyar döntős

Budapest/Poznan |

<p>Egyik magyar egység sem tudta beverekedni magát az A döntőbe a Poznanban zajló gyorsasági kajak-kenu Világkupa-viadalon.</p>

A csapattól származó információ szerint a szombat délelőtti középfutamok során rendkívül erős hátszél fújt a már több világversenynek otthont adott Málta-tavon, s a fiatal versenyzők a színvonalas mezőnyben nem tudtak alkalmazkodni a szélsőséges körülményekhez.
    A leghosszabb távon, 1000 m-en a kajakos Deák Márton a C-döntőbe kvalifikálta magát, Holpert Ervin és a Szalai Tamás, Dobos András, Tóth Dávid, Paumann Dániel összeállítású kajaknégyes pedig kiesett. A kenusoknál Volein Viktor és Varga Dávid is a B-fináléban folytathatja szereplését.
    Ötszáz méteren egyedül Volein került a B-döntőbe,  Varga, Deák és a Szalai, Dobos, valamint a Tóth, Paumann kajakpáros a C-döntőbe jutott, Holpert ezen a távon is kiesett.
    A "kisdöntőket" a rossz időjárás miatt az eredeti kiírástól eltérően nem szombaton, hanem vasárnap bonyolítják le Poznanban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?