Jurkemik edző elégedett

Larnaca. Harmadik helyen végzett Szlovákia labdarúgó-válogatottja a ciprusi négyek tornáján, miután a tegnapi meccsen legyőzte a vendéglátókat, s ezzel megszakadt az öt mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozata. Jurkemik edző együttese a torna első mérkőzésén 2:1-es vereséget szenvedett Romániától.

Vittek (sötét mezben) tegnap két góllal terhelte meg a vendéglátó ciprusiak hálóját TASR/AP-felvételCIPRUS–SZLOVÁKIA 1:3 (1:1), góllövők:cKauffmann (40.), illetve Reiter (1.), Vittek (62., 84.). Sárga lap: Labant, 250 néző. Szlovákia: König–Hanek, Vavrík (46. Labant), Dzúrik, Hlinka–Kisel, Drobňák (46. Štrba), Mintál, Ed. Hrnčár (75. Pinte)–Kožlej (88. Fabuš), Reiter (52. Vittek). A szlovák együttesben több változás történt a román meccshez képest, s a cél világos volt: győzelem. Már az elején vezetést szerzett az esélyesebbnek tartott vendégcsapat, de hiába játszott a gól után enyhe fölényben, nem tudott különösebb helyzetet kidolgozni. Később kiegyenlítődött a mérkőzés, a hajrában megérdemelten egyenlítettek a hazaiak a honosított német Kauffmann révén. Szünet után támadólag léptek fel a vendéglátók, gyorsan rúgtak egy kapufát, Vittek pedig egy gólt. Aztán ismét a kapufát találták el a lelkesen futballozó hazaiak, mire válaszként Vittek újra a hálóba lőtt. Momcsilo Vukotics ciprusi edző: „Jó felkészülést jelentett számunkra a mérkőzés a selejtezők előtt. Egy ideig eltartott, míg belelendültünk. Addig fél óra is eltelt a játékból. Sokáig egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, de a második, majd főleg a harmadik gól padlóra küldött bennünket.”

Ladislav Jurkemik edző: „Teljesen megérdemelten nyertünk, elégedett vagyok a fiúk teljesítményével. Az ellenfél gyors ellentámadások révén veszélyeztetett, de szerencsénkre kétszer a kapufa segített rajtunk. Vittek ismét megörvendeztetett gólerősségével.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?