Jövőre vele ugyanitt?

Pozsony. Rita Grande nem tartozik a fehér sport legkiemelkedőbb egyéniségei közé. Huszonhat éves létére eddig mindössze két WTA-tornát nyert – mindkettőt ebben az idényben. Az elsőt még januárban, amikor a hobarti döntőben az amerikai Jennifer Hopkinst győzte le.

Pozsony. Rita Grande nem tartozik a fehér sport legkiemelkedőbb egyéniségei közé. Huszonhat éves létére eddig mindössze két WTA-tornát nyert – mindkettőt ebben az idényben. Az elsőt még januárban, amikor a hobarti döntőben az amerikai Jennifer Hopkinst győzte le. Második sikere kilenc hónapra rá született: a szerény összdíjazású pozsonyi viadalon Medina Garriguest, Jennifer Hopkinst, Blanka Lamadet, Ľudmila Cervanovát és Zuzana Suchát késztette megadásra. Melyik győzelmét tartja többre, a pozsonyit vagy a hobartit?

Nem szoktam különbséget tenni a tornagyőzelmek között – végül is nem dúskálok bennük. A pozsonyit azért fogom szeretni, mert most először nyertem fedett pályás viadalt.A vesztesek gyakran a pálya minőségét szokták kifogásolni.

Nekem nagyon megfelelt a taraflex borítás, mert nem pattog rajta a labda, így a kedvenc taktikámat alkalmazhattam, ami főleg az ellenfél fonákját teszi próbára. Ezen a tornán melyik mérkőzése volt a legnehezebb?

A Lamade elleni negyeddöntőben óriási szerencsém volt; 5:7, 1:4-ről sikerült fordítanom. Pedig néha már magam is azt hittem, csomagolhatok.Utána két szlovák ellenfele volt, Cervanovát is, Suchát is kiütötte. Ezek után lesz mersze jövőre eljönni megvédeni a győzelmét? Nem fél a közönég haragjától?

Tény, hogy ezen a tornán nem én voltam a szurkolók kedvence, de szeretnék visszajönni – egy teniszező életében nincs nagyobb kihívás, mint megismételni egy tornagyőzelmet. (gg)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?