Jövő szerdán indul a jegyvásárlás a szlovák–magyar focirangadóra

Szlovák–magyar fociderbi

A magyar futballválogatott március 21-én Nagyszombatban kezdi meg a 2020-as Eb selejtezősorozatát, a mérkőzésre jövő szerdán kezdődik a jegyárusítás.

 

A szlovák szövetség (SFZ) mintegy kétezer belépőt biztosít a magyar szurkolók számára, a jegyek 7800 és 9900 forintba kerülnek. A mérkőzésre szóló belépők interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig közel 350 értékesítési ponton, a TEX viszonteladóknál szerezhetők be. Egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat. A szurkolók névre szóló utalványokat kapnak, melyeket a meccs napján a nagyszombati stadionnál válthatnak át személyes azonosítást követően hivatalos meccsjegyre – írja az mlsz.hu. 

Szlovákiában még nem lehet belépőket venni a nagy érdeklődéssel várt szlovák–magyar rangadóra, amelyet az UEFA kockázatos mérkőzésnek minősített. A SFZ jelezte, hogy hamarosan a futbalsfz.sk honlapon beszámol a jegyvásárlás részleteiről. 
Érdekes, hogy a március 24-i, Wales–Szlovákia Eb-selejtezőre 35 euróért korlátlan mennyiségben lehet belépőket rendelni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?