Jobb volt az ellenfél

A lelkesen küzdő magyar férfi kézilabda-válogatott az elődöntőben kikapott a világbajnok horvát csapattól, így ma a bronzéremért játszhat Oroszország ellen. Elődöntő: Horvátország–Magyarország 33:31 (18:16). Magyar góldobók: Perez 8, Pásztor és Diaz 5-5, Nagy 4, Laluska 3, Lendvay és Gál 2-2, Mezei és Iváncsik 1-1.

A lelkesen küzdő magyar férfi kézilabda-válogatott az elődöntőben kikapott a világbajnok horvát csapattól, így ma a bronzéremért játszhat Oroszország ellen. Elődöntő: Horvátország–Magyarország 33:31 (18:16). Magyar góldobók: Perez 8, Pásztor és Diaz 5-5, Nagy 4, Laluska 3, Lendvay és Gál 2-2, Mezei és Iváncsik 1-1. A magyar csapat igyekezett, de csak egyszer tudott vezetni a meccs folyamán (2:1). Az 57. percben még felcsillant a remény, de 30:27-es horvát előnynél Pásztor hatalmas ziccerben a kapusba dobta a labdát. A rivális kézben tartotta az összecsapást, és megérdemelten vívhat döntőt. A magyarok is dicséretet érdemelnek, teljes odaadással küzdöttek, de el kell ismerni, hogy a horvátok jobbak voltak. Skaliczki László szövetségi kapitány így értékelt: „Ha valaki az olimpia előtt azt mondja, hogy a bronzért játszhatunk, elfogadom. Most viszont csalódott vagyok, mert győzhettünk volna a világbajnok ellen. Sajnos a mérkőzés egyes szakaszaiban kishitűen játszottunk. Voltak fegyelmezetlenségek is, és ezt nem tudom elfogadni. Amikor fontos volt, a horvátok védelme remekelt, nálunk azonban csak fellángolásokról lehet beszélni, nehezen állt össze a védőfal. Mindkét félidő második részében teljesítettünk jobban. Diazt leszámítva egyetlen játékos sem nyújtott végig egyenletesen jó teljesítményt. Nem volt az a tűz a szemekben, mint előtte. A horvátok tapasztaltabbak, tudták, miként kell játszani ilyen szituációban. Szép eredmény, hogy a legjobb négy között vagyunk, de lehetnénk a döntőben is.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?