Jobb helyzetkihasználásban bízik a DAC

<p>Ma délután (17.15) a Podbrezová otthonában lép pályára a DAC a labdarúgó Fortuna Liga 32. fordulójában. &bdquo;Szeretnénk feljebb lépni a táblázaton, ehhez pedig nyernünk kell az újonc otthonában&rdquo; &ndash; mondta lapunknak Németh Krisztián, a DAC sportigazgatója.</p>

A dunaszerdahelyiek az elmúlt két bajnokijukon sok helyzetet kidolgoztak, a zsolnaiak ellen 22 lövési kísérletük volt, Aranyosmaróton 11, mégsem tudtak a hálóba találni. „Egyértelműen javítanunk kell a helyzetkihasználásunkon, ez a legnagyobb problémánk. Az esélyek abszolút kiegyenlítettek, szeretnénk pontokkal hazatérni” – mondta a sportigazgató.

A klubban igyekeznek a mérkőzésre koncentrálni, bár természetesen nem tudják túltenni magukat Érsek Zsolt halálán. „Csütörtökön volt a temetés, senki sem tud egyik napról a másikra túllépni ezen. Nagyon sokat gondolunk Zsoltira mindannyian a klubban” – hangsúlyozta Németh Krisztián.

Tomislav Maric vezetőedző biztosan nem számíthat a fiatal Roland Černákra, aki edzésen kisebb lábsérülést szenvedett.

Az újonc nem túl jó formában várhatja a meccset, legutóbbi négy mérkőzését elvesztette (ezeken mindössze két gólt szerzett), és visszacsúszott a táblázat utolsó előtti helyére. A két csapat eddigi két egymás elleni meccse mindig hazai győzelmet hozott, tavaly a Podbrezová otthon 3:0-ra nyert a DAC ellen, a második tavaszi fordulóban pedig a sárga-kékek Michalík utolsó percben lőtt góljával nyertek az újonc ellen.

A Podbrezová pályájának felújítása miatt a mérkőzést Breznón rendezik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?