Jobb az esős idő, mint a hőség

Pozsony. Huszonnyolc órával a szlovák–angol labdarúgó Eb-selejtező előtt mindkét edző sajtótájékoztatót tartott a Forum Szállóban. A hazaiak mesterét, Ladislav Jurkemiket három játékos is elkísérte, a csapatkapitány, Peter Dzúrik, Miroslav Karhan és Németh Szilárd.

Pozsony. Huszonnyolc órával a szlovák–angol labdarúgó Eb-selejtező előtt mindkét edző sajtótájékoztatót tartott a Forum Szállóban. A hazaiak mesterét, Ladislav Jurkemiket három játékos is elkísérte, a csapatkapitány, Peter Dzúrik, Miroslav Karhan és Németh Szilárd. Az utóbbi nem titkolta derűlátását, majd hozzátette: „Nem szeretnék vesztes csapat tagjaként visszatérni klubomba, a Middlesbrough-ba. Azzal meg egyáltalán nem törődöm, hogy mit mondanak majd az angolok, ha betalálok a hálójukba.” Dzúrik végtelenül boldog lenne, ha gólt fejelne szombaton este, ám tisztában van azzal, hogy elsősorban a gyors lábú Owent kell semlegesítenie. És ez nem lesz könnyű feladat.

Jurkemik határozottan kijelentette: egyelőre nem árulja el a kezdőcsapatot, akkor sem, ha kollégája ma délután közölné, kik is lépnek pályára szombaton este. „Nekünk sokkal jobb az esős idő, mint a hőség; a csúszós talaj nem jelenthet problémát. Alaposan feltérképeztük az esélyesnek kikiáltott ellenfelet, s ha sikerül nagy iramban végigjátszanunk a meccset, nem marad el a pontszerzés. Nagyon jól tudjuk, hol sebezhetők az angolok, ezt most, természetesen nem árulhatom el. Egy dologra igencsak oda kell figyelnünk, mégpedig arra, hogy a szigetországiak bármikor lecsaphatnak.”

A házigazdák mestere arra a kérdésre, mi lesz, ha második mérkőzését is elveszíti a csapat, ezt válaszolta: „Megmondom őszintén, erre még nem gondoltam. Viszont a győzelemre annál többet.”

Az 54 éves Sven-Göran Eriksson, a vendégek svéd vezetőedzője az összeállítással kapcsolatban csak annyit mondott: „Bízom abban, hogy a Ferdinand, Campbell sztárkettős helyett pályára lépők hozzák formájukat. Külön örülök annak, hogy mind Beckham, mind pedig Scholes egészséges és az időjárás is nekünk kedvez. Természetesen győzelmet várok a fiúktól!”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?