Jó éjszakát, AC Milan!

<p>BL-csoportkör, 2. forduló: Kassai Viktor bíráskodott Manchesterben <br />A szerdai játéknapnak is volt magyar résztvevője: Kassai Viktor fújta a sípot az angol bajnok (ManUnited) és a német bajnok (Wolfsburg) összecsapásán az Old Traffordon.</p>

A 34 éves magyar játékvezető, akinek idén ez volt a harmadik BL-meccse (a Sporting-Fiorentina és az Olimpiakosz-Alkmaar után), remekül alkalmazta az előnyszabályt a németek vezető góljánál. A ManUnited azonban nem esik kétségbe, ha 0:1-re áll német csapattal szemben: emlékezhetünk az 1999-es BL-döntőre, amikor az utolsó pillanatokban fordított a Bayern München ellen. Ami a két meccsben közös, az Ryan Giggs személye: a veterán középpályás ezúttal szabadrúgásból talált be a Wolfsburgnak (ez volt a walesi szélső 150. gólja manchesteri mezben). A ManUnited 2:1-re győzött, s a páratlan sorozat tovább tart: a Vörös Ördögök utoljára 2005 februárjában kaptak ki hazai pályán a BL-ben.
Milan: ez kevés Kaká elment, Ronaldinho csak kispados, a Milan pedig aluszik: a bajnokságban az eddig lejátszott hat forduló során négyszernemtalált be az ellenfeleknek (Inter 0:4, Livorno 0:0, Udinese 0:1, Bari 0:0). Arossonerók eddig azzal vigasztalták magukat, hogy legalább a BL „a vérükben van“. Nos, újabban már ezsemigaz:aMilanamezőnyegyik leggyengébb csapatának tartottFC Zürichtőlkapottki(0:1)aféligüres San Siróban, egy szenzációs Tihinengóllal (a finn védő a kapunak háttalállva,sarokkaltovábbítottaa hálóbaalabdát).
Robog a Real Madrid Egyelőre feltartóztathatatlan a Real Madrid, amely idei hetedik tétmeccsét is megnyerte (s ezeken összesen 25 gólt rúgott). Ezúttal a Marseille volt az áldozat, a Real a második félidőben hat perc alatt háromszor is betalált. A Marseillenek nincsenek szép emlékei a Ronaldo nevű madridi focistákról: szerdán Cristiano Ronaldo duplázott ellenük, a 2003/04-es szezonban pedig a „brazil Ronaldo“ lőtt hármat a franciáknak.
Atlético: egy sorozat vége
A játéknap eseményei közül emeljük ki a beszláni születésű fiatal csatár, Alan Dzagojev (CSZKA Moszkva) bombagólját a Besiktas ellen. A Chelsea ismét Nicolas Anelkának köszönhette a három pontot: a Porto után az APOEL ellen is a francia csatár lőtte a londoniak egyetlen (és győztes) gólját. Válságban van az Atlético Madrid, amely a spanyol bajnokságban még nem nyert, a BL-csoportkörben pedig még gólt sem lőtt: ezúttal Portóban szenvedett vereséget, s bármily meglepően hangzik is, de az Atlético először kapott ki idegenbeli meccsen a Bajnokok Ligájában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?