Jeřábek harmadik

Moszkva. Jaroslav Jeřábek szlovák pályakerékpáros sikeresen szerepelt a Világ Kupa első fordulójában, a repülőversenyben a harmadik helyet szerezte meg. Peter Bazálik hatodik lett.

Moszkva. Jaroslav Jeřábek szlovák pályakerékpáros sikeresen szerepelt a Világ Kupa első fordulójában, a repülőversenyben a harmadik helyet szerezte meg. Peter Bazálik hatodik lett.

Jaroslav Jeřábek a negyeddöntő két futamában gond nélkül elintézte a japán Nagacukot, de az elődöntő-ben, annak ellenére, hogy megnyerte az első futamot, nem bírt a francia Gane-nal, a későbbi győztessel, de megszerezte a harmadik helyet, miután két futamban jobbnak bizonyult a lengyel Trebinskinél. Jozef Žabka a 30 km-es pontozásos versenyben indult, s a 7. helyen végzett.

Eredmények, repülőverseny: 1. Laurent Gane (francia), 2. Pavel Buráň (cseh), 3. Jaroslav Jeřábek (szlovák),...6. Peter Bazálik (szlovák). Pontozásos verseny 30 km: 1. Mathew Gilmore (belga), 2. Juan Llaneras Rosello (spanyol), 3. Mihail Ignatyev (orosz)....7. Jozef Žabka (szlovák).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?