Javítani akar a DAC

<p>Ma (18.00) Rózsahegyen lép pályára a&nbsp;DAC&nbsp;futballcsapata a Fortuna Liga 14.&nbsp;fordulójában. Egy hete a sárga-kékek odahaza kikaptak a tréncséniektől, s a játékosok fogadkoznak, hogy a liptói együttes otthonában&nbsp;javítanak.&nbsp;</p>

Ez nem lesz könnyű, mert a sárgakékek bajnokin még sosem győztek Rózsahegyen, a 16 meccs közül csak öt végződött döntetlennel. Ráadásul a DAC a liptóiak ellen az utóbbi tíz találkozón nyeretlen (6 döntetlen, négy vereség). „Itt az idő ezen változtatni. Az öltözőben is tisztában vagyunk ezzel a negatív statisztikával, és készek vagyunk mindent megtenni azért, hogy megtörjük végre. Egyértelműen győzelmi szándékkal utazunk Rózsahegyre. Még a besztercebányai időszakomból emlékszem arra, hogy 14 éven keresztül nem sikerült ott nyernünk. Aztán egyszer összejött, és sorozatban háromszor is győztünk Rózsahegyen. Miért ne sikerülhetne ez a DAC-cal is?” – mondta a klub honlapjának Branislav Ľupták, aki 150. élvonalbeli találkozójára készül. 

„Nagyon rázós meccs vár ránk, de nyerni akarunk Rózsahegyen, mert vissza akarjuk szerezni a trencséniek ellen elvesztett három pontot” – szögezte le lapunknak Kalmár Zsolt, akinek vigyáznia kell, nehogy begyűjtse az ötödik sárga lapját, mert akkor nem játszhat a Slovan elleni rangadón. 

Jól szerepel idegenben a DAC, eddig 13 pontot gyűjtött, s csak a listavezető nagyszombati Spartak előzi meg. 

Szeptember tizenhatodikától öt bajnokin veretlen a rózsahegyi együttes, amely legutóbb Senicán nyert 3:0-ra. Norbert Hrnčár vezetőedző csak a győzelmet tartja elfogadhatónak.

Augusztus 6-án Dunaszerdahelyen 1:1-gyel ért véget a két csapat összecsapása, Davis találatára Šatka peches öngólja volt a válasz. 

Egyébként legutóbb 2014 tavaszán hazai pályán győzték le a dunaszerdahelyiek a rózsahegyieket. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?