"Játszik a DAC" - ismét nyertek a dunaszerdahelyiek

Dunaszerdahely |

<p>Remek mérkőzésen 2:0-ra nyert a dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapata a rózsahegyiek ellen a Corgon Liga 22. fordulójában.</p>

A rossz idő ellenére csaknem 4000 drukker buzdította a hazaiakat, s a fantasztikus hangulat a játéknak is jót tett. Bár Radványi Miklós a mérkőzés előtt figyelmeztetett, hogy nem szép, hanem eredményes játékot szeretne elsősorban játszani, végül mindkettő összejött. A rózsahegyiek is focizni akartak, de a hazaiaknak volt több helyzetük. A 30. percben Gergel ziccerben még nem találta el a kaput, de öt perccel később Kristo beadása után Ujlaky már nem hibázott - 1:0.  A második félidő első tíz perce a vendégeké volt, de aztán a kiváló közönség által hajtott DAC átvette az irányítást, és helyenként nagyon szép akciókat vezettek. A 66. percben Gergel szöglete után Causic robbant be, és növelte a DAC előnyét - 2:0! Hat perccel később Brasen futtából lőtt, a kapus lábbal védett, a nézők pedig extázisban skandálták: "Játszik a DAC!"A DAC tavasszal három meccsen hét pontot szerzett, s jelenleg hat ponttal vezet a nyitraiak előtt - vagyis gyakorlatilag ledolgozta a hátrányát, mivel a dunaszerdahelyiektől a bajnokság végén hat pontot levonnak a bundabotrány miatt. "Meg kell dicsérnem a játékosaimat, mert taktikailag mindent betartottak, amit megbeszéltünk. Azt játszottuk, amit kellett" - nyilatkozta elégedetten Radványi Miklós, a DAC vezetőedzője.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?