Janics két számban

Budapest. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége – a szakmai bizottság és Angyal Zoltán szövetségi kapitány javaslatát elfogadva – hozzájárult Janics Natasa olimpiai duplázásához, így a szegedi versenyző a K1 500 méteres szám mellett K2 500 méteren is rajthoz állhat Athénban (párosban Kovács Katalinnal indul).

Budapest. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége – a szakmai bizottság és Angyal Zoltán szövetségi kapitány javaslatát elfogadva – hozzájárult Janics Natasa olimpiai duplázásához, így a szegedi versenyző a K1 500 méteres szám mellett K2 500 méteren is rajthoz állhat Athénban (párosban Kovács Katalinnal indul). Ezzel kialakult a magyar kajak-kenu válogatott véglegesnek tekinthető kerete az olimpiai játékokra – férfiak, K1 500 m: Vereckei; 1000 m: Kökény; K2 500 m: Kammerer, Storcz; 1000 m: Benkő, Beé; K4 1000 m: Kammerer, Storcz, Vereckei, Horváth. C1 500 m: Joób; 1000 m: Vajda; C2 500 és 1000 m: Kozmann, Kolonics. Nők, K1 500 m: Janics; K2 500 m: Kovács K, Janics; K4 500 m: Kovács, Szabó, Viski, Bóta.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?