Janečka bevált a középpályán

Rimaszombat. Amióta Marek Janečka egyszer nagy lendületében egy meccs alatt kétszer is majdnem felborított egy, a játékot a partvonal mellől figyelő tolókocsis drukkert, nincs bajnoki Rimaszombatban, hogy valaki a lelátón fel ne emlegetné az esetet, különféle óvintézkedéseket ajánlva a veszélyben forgó drukkertársnak.

Rimaszombat. Amióta Marek Janečka egyszer nagy lendületében egy meccs alatt kétszer is majdnem felborított egy, a játékot a partvonal mellől figyelő tolókocsis drukkert, nincs bajnoki Rimaszombatban, hogy valaki a lelátón fel ne emlegetné az esetet, különféle óvintézkedéseket ajánlva a veszélyben forgó drukkertársnak. Ezért aztán amikor a vágsellyeiek ellen a kezdő sípszó után nyilvánvalóvá vált, hogy Janečka középpályán játszik, valószínűleg csak a tolókocsis szurkoló lélegzett fel, a többiek gyanakodva-aggódva latolgatták, mire lehet képes a mostanság inkább a hibái miatt emlegetett jobbhátvéd a számára szokatlan poszton.

És láss csodát: Janečka bevált a középpályán.

Labdákat szerzett, pontosan indított, rengeteget futott, és mindkét gólban benne volt. Az első találat előtt ő szerzett labdát, s passzolt Piszárhoz a jobbszélre. A beadásról Čižmár ugyan lemaradt, de pont így lett jó Lazúrnak, aki kapásból lőtt – 1:0. Lazúr egy perccel később másodszor is betalálhatott volna, Janečka labdaszerzése után ezúttal a balszélre passzolt, Lazúr becsapta a védőt, majd a kapu fölé lőtt. De vissza Janečkához, aki egy nagy Vyskoč-helyzet (Kuciak bravúrral védte) és egy nagy Piszár-helyzet (a kapus már verve volt, de a hátvédsor tisztázott) után a mennybe mehetett volna, de az égbe lőtt. A 39. percben azonban feledtette rossz lövését: Čižmár átadása után Vyskoč csak nézte, ahogy a kétméteres hátrányból rajtoló Janečka simán lefutja, majd mikor észbekapott, gyorsan fellökte a gömöri játékost. Mivel mindez már a 16-oson belül volt, Piszár büntetőt rúghatott, s ezt magabiztosan értékesítette is – 2:0.

Hasonlóan eseménydús folytatásban reménykedtek a hazai drukkerek, de a szünet után jócskán viszszavettek a tempóból Piszárék. A Duslo megmutatta, hogy tud futballozni, Kuciak meg azt, hogy tud védeni – előbb Šajbidor, majd Klusa nagy lövését fogta meg. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?