Jágr újabb rekorddal ünnepelte 45. születésnapját

<div>Gólpasszal ünnepelte 45. születésnapját a cseh hokilegenda, és ezzel újabb mérföldkőhöz ért.</div>

A Florida Panthersben játszó Jágr 1 900. pontját érte el az észak-amerikai profi hokiligában. Ez csak egyetlen embernek sikerült eddig, az utolérhetetlen Wayne Gretzkynek. A Florida hosszabbítás után 6:5-ös győzelemmel távozott a masszív San Jose otthonából. Jágr jelenleg a legidősebb játékos az NHL-ben, ebben a szezonban 32 kanadai pontnál tart, messze megelőzve a még aktív játékosokat. Örökranglista:1. Gretzky 1 487 mérkőzés – 2 857 pont (894 gól + 1 963 gólpassz)2. Jágr 1 684 – 1 900 (759+1 141)3. Messier 1 756 – 1 887 (694+1 193) A St. Louis Blues 2-0-ra győzött a Detroit Red Wings otthonában. A hazaiak sorozatban az ötödik vereségüket, a vendégek viszont az ötödik sikerüket könyvelhették el. A St. Louis kapusa, Carter Hutton mind a 25 lövést hárította, így ebben a szezonban már negyedik alkalommal produkált kapott gól nélküli mérkőzést. Eredmények:Columbus Blue Jackets-Toronto Maple Leafs 5-2Detroit Red Wings-St. Louis Blues 0-2Calgary Flames-Philadeplhia Flyers 3-1San Jose Sharks-Florida Panthers 5-6, hosszabbítás után(ú, mti)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?