Izgalmak a végjátékban

Komárom. A III. liga nyugat-szlovákiai csoportjának szombati komáromi összecsapásán az esélyes hazaiak meglepetésre két pontot vesztettek. Labay István Duna-parti tanítványai (Krupník, Spál, Kamendy) több ízben is ziccert hibáztak. Krupník egy alkalommal a kapufát találta telibe.

A III. liga nyugat-szlovákiai csoportjában játszó komáromiak (világos mezben) erejéből szombaton csupán 1:1-es döntetlenre futottaMilan Drozd felvételeKomárom. A III. liga nyugat-szlovákiai csoportjának szombati komáromi összecsapásán az esélyes hazaiak meglepetésre két pontot vesztettek. Labay István Duna-parti tanítványai (Krupník, Spál, Kamendy) több ízben is ziccert hibáztak. Krupník egy alkalommal a kapufát találta telibe. Konc ugyan a hálóba lőtt, ám a játékvezető les miatt érvénytelenítette találatát. Már-már úgy tűnt, gól nélküli döntetlennel ér véget a párharc, amikor a 85. percben aztán megtört a jég. Zlatohlávek egy szögletrúgást követően fejjel a hálóba bólintotta a labdát. Két perc elteltével kiegyenlítettek a nemsóiak (Nemšová). Bazinský a 16-oson belül szabálytalanul szerelte Valachovičot, aki a megítélt büntetőből kiegyenlített. Egyébként ez volt a fegyelmezetten védekező vendégek egyetlen kapura tartó lövése ezen a mérkőzésen. (al)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?