Ismételt a Tatran Prešov

Érsekújvár. A várakozásnak megfelelően az esélyes eperjesiek nyerték a férfi kézilabda Szlovák Kupát. A 30. kiírás zárótornáján a Tatran előbb az elődöntőben legyőzte a vendéglátó érsekújváriakat (38:27), majd a döntőben a kassaiaknak sem kegyelmezett (37:28).

Érsekújvár. A várakozásnak megfelelően az esélyes eperjesiek nyerték a férfi kézilabda Szlovák Kupát. A 30. kiírás zárótornáján a Tatran előbb az elődöntőben legyőzte a vendéglátó érsekújváriakat (38:27), majd a döntőben a kassaiaknak sem kegyelmezett (37:28). Ez volt a kelet-szlovákiaiak tizenkettedik kupaelső?sége, Szlovákia önállósulása után ötödször lettek elsők.

„A kupa elhódításával teljesí?tettük egyik, évad előtti célunkat. Sajnálom, hogy visszaesett a sorozat színvonala és a légkör sem volt az igazi – nyilatkozta a döntő után Martin Lipták, a győztes Tatran vezetőedzője. – Még mindig azonban értékes a kupa, ezért örülünk újabb megnyerésének. Nyíltan megmondom: a többi csapat jelenleg nem tud lépést tartani játékoskeretünk képviselőivel, és szinte kötelező volt nyer?nünk. Szombaton lassabban lendültünk bele, és amíg a hazaiak bírták velünk, kiváló volt a mérkőzés. A torna megfelelő fel?készülésül szolgált a jövő heti európai kupameccsre, melyet a spanyol Valladolid ellen vívunk.” (sita)

TORNAKRÓNIKA

DÖNTŐ: Tatran Prešov–IS Košice 37:28 (18:12), legeredményesebbek: Kozlov 13/2, Fuňak 6, ill. Mazák és Pecha 6–6.

ELŐDÖNTŐ: IS Košice– MŠK Hlohovec 40:25 (19:12), Strapko 7, Guzy 6/1, Šiška 6, ill. F. Zaťko 7; TJ Štart Nové Zámky–Tatran Prešov 27:38 (14:18), Ivanov 8, Rábek 7/1, Vadkerti 4, ill. Kozlov 9/1, Fuňak 8, S. Mažár 7/4.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?