Ismétel a címvédo?

Budapest. A címvédo, ugyanakkor hetek óta eredménytelenül futballozó Ferencváros, valamint a másodosztályban nagy fölénnyel listavezeto Honvéd is meg akarja nyerni a mai a 65. labdarúgó Magyar Kupa-döntot. A találkozó 17.30 órakor kezdodik a Puskás Ferenc-stadionban.

Budapest. A címvédo, ugyanakkor hetek óta eredménytelenül futballozó Ferencváros, valamint a másodosztályban nagy fölénnyel listavezeto Honvéd is meg akarja nyerni a mai a 65. labdarúgó Magyar Kupa-döntot. A találkozó 17.30 órakor kezdodik a Puskás Ferenc-stadionban. – Nagyon fontos a gyozelem, mert megszakíthatnánk a rossz sorozatunkat. A siker átlendíthetne bennünket a holtponton. Sajnos, nem a legjobb elojelekkel várjuk a döntot, hiszen a bajnokságban az utóbbi idoben nem jöttek az eredmények. Célunk a kupagyozelem” – szögezte le Pintér Attila, a zöld-fehérek vezetoedzoje.

Gálhidi György, a Budapest Honvéd vezetoedzoje megemlítette, hogy annak ellenére gyozelemre törnek, hogy az együttes hetek óta szerda-szombat ritmusban szerepel. – Emiatt kisebb fáradtság mutatkozik a játékosokon, de ez most nem számít. Kerete alapján a Ferencváros az esélyesebb, de mindenképpen meglepetést akarunk okozni!

Az összecsapást Hanacsek Attila vezeti.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?