Ismét elúszott a továbbjutás

Kaunas. Egygólos vereséget szenvedett a szlovák férfi kézilabda-válogatott a litvániai Európa-bajnoki selejtezőn. Štefan Katušák edző védenceinek, mindenképpen nyerniük kellett volna.
LITVÁNIA–SZLOVÁKIA 29:28 (15:13).

Kaunas. Egygólos vereséget szenvedett a szlovák férfi kézilabda-válogatott a litvániai Európa-bajnoki selejtezőn. Štefan Katušák edző védenceinek, mindenképpen nyerniük kellett volna.

LITVÁNIA–SZLOVÁKIA 29:28 (15:13). A vendégek összeállítása: Štochl, Meluš–Servátka 2 gólt dobott, Stráňovský 4, Zaťko, Hlavtúr 6, Suchý, Mažár, Kolesár 1, Polakovič 2, Šulc 11, Kruca 2. A találkozót 400 néző előtt a jugoszláv Visekruna, Stanojevics duó vezette.

A mérkőzést követően Pavol Derfényi, a Szlovák Kézilabda Szövetség elnöke szomorúan nyilatkozott: „Kézilabdázóink jó teljesítményt nyújtottak, példásan küzdöttek. Bebizonyították, hogy az ún. csillagok nélkül is megállják a helyüket. Kár, hogy Kolesár megsérült, arra fizettünk rá, hogy rengeteg helyzetet elpuskáztunk. A játék képe alapján könnyen nyerhettünk volna. Azonban a második félidő elejét kicsit álmosan kezdtük, s ezt kihasználták a harcos hazaiak. A hajrában sikerült egyenlítenünk, és a vereséget jelentő gólt négy másodperccel a befejezés előtt kaptuk. Annak ellenére, hogy kikaptunk, nincs mit felrónom a kézilabdázóknak.”

Az 1. csoport állása:

1. Litvánia 6 4 1 1 145:139 9

2. Szlovákia 6 2 1 3 149:151 9

3. Görögország 5 2 0 3 111:114 4

4. Olaszország 5 2 0 3 112:123 4

A Görögország–Olaszország összecsapás lapzárta után ért véget.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?