Illés Béla ismét az MTK-ban!

Budapest. Az augusztus 7-én rajtoló Arany Ászok Liga csapatai július utolsó napjáig igazolhatnak játékosokat. Emiatt még nem lehet teljes a lista, azonban lassan már formálódnak a keretek.

Budapest. Az augusztus 7-én rajtoló Arany Ászok Liga csapatai július utolsó napjáig igazolhatnak játékosokat. Emiatt még nem lehet teljes a lista, azonban lassan már formálódnak a keretek.

A bajnok és kupagyőztes Ferencváros távozói egyelőre Dragóner Attila (Guimaraes), Kriston Attila (MTK), és Tököli Attila (Köln); a fontosabb új szerzemények pedig: Huszti Szabolcs (Sopron) és Zavadszky Gábor (MTK).

Újpesten nagy örömmel vették az információt: elképzelhető, hogy Kovács Zoltán már a nyáron visszatér Kínából. Az ügyben további egyeztetésekre lesz szükség. Szélesi Zoltán a német Cottbus csapatát választotta.

A bronzérmes DVSC-nél nagy a mozgás, a tavalyi Balaton FC öt kulcsembere a hajdúságiakat erősíti majd: Virág Béla, Csernyánszki Norbert, Hegedűs Gyula, Sitku Illés és László András. A brazil Leonardo a Vasco da Gamától érkezett. Távozott Vincze Gábor (Győr), Selymes Tibor (AEL Limasszol), Szekeres Tamás (Sopron) és Csehi Zoltán (Salonta).

Sok a változás az MTK-nál is: Lambulicssal (Sopron), Kristonnal és Németh Norberttel (Győr) erősítettek. Érzékeny veszteség Torghelle Sándor (Crystal Palace), Zavadszky (FTC) és Rósa Henrik (Vasas) távozása. Féléves szombathelyi szereplés után ismét a kék–fehérek labdarúgója lett Illés Béla. Az elmúlt évtized egyik legjobb magyar játékosa 9 év után hagyta el februárban az MTK-t, s lett a Haladás futballistája. Illés szerződése másfél évre szólt, de mivel a szombathelyi gárda a következő szezonban már Pápán szerepel, a volt 64-szeres válogatott nem vállalta az ottani játékot, és inkább visszatért a fővárosba.

Sopronban folytatja a dunaszerdahelyi Szabó Ottó (MTK), Szekeres (DVSC) és Molnár Levente (Honvéd). Hajdu Attila ősszel már a Videoton hálóját őrzi, Huszti visszatért a Ferencvároshoz.

A Zalaegerszeg az új szezonban biztosan számíthat Kaj András (Haladás) és a szlovák Vladislav Kozmér (Pápa) szolgálataira. Molnár Balázs (Ankaraspor) és Vincze Ottó (Győr) ugyanakkor távozott, s Egressy Gábor és Radoslav Kráľ sem marad a zalaiaknál. (ns, o-o, mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?