II. labdarúgóliga: megmenekültek a vágsellyeiek és a somorjaiak

<p>A liptószentmiklósi Tatran zárt az utolsó helyen a II. labdarúgóligában, így a liptóiaknak kell osztályozót játszaniuk a második vonalban maradásért.</p>

Mindez a bajnokság utolsó, 33. fordulójában dőlt el. A liptóiak hazai pályán sima, 4:0-s vereséget szenvedtek a már bajnok Podbrezovától, ezzel lecsúsztak az utolsó helyre, míg a szintén fenyegetett vágsellyeiek és somorjaiak győzni tudtak, s ezzel bebiztosították bentmaradásukat. A vágsellyei Duslo hazai pályán 2:1-re nyert a nagymihályiak ellen, a somorjaiak pedig 4:1-re diadalmaskodtak a nagyszombati Spartak juniorcsapata fölött.

A következő idénytől átszervezik a II. ligát, az eddgi 12 gárda helyett kétszer 12 csapat szerepel majd a második vonalban, a mezőnyt keleti és nyugati csoportra osztják.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?