Ígéretes új arcok Rimaszombatban

Rimaszombat. Peches vereséggel kezdték a tavaszi szezont a II.

Rimaszombat. Peches vereséggel kezdték a tavaszi szezont a II. labdarúgóliga keleti csoportjában szereplő rimaszombatiak, akik a Haniska otthonában szenvedtek 2:1-es vereséget.

A nem túl biztató felkészülési időszak után a rimaszombatiak meglepően jó focival rukkoltak elő a nyolcadik helyen álló csapat otthonában a DOXXBET liga 19. fordulójában. „Az egész mérkőzés folyamán mezőnyfölényben játszottunk, és több helyzetünk is volt, mint az ellenfélnek. A Haniska legfeljebb csak akarásban, küzdésben vette fel velünk a versenyt – mondta a mérkőzésről Domik Attila rimaszombati csapatvezető. – Jól kezdtük a meccset, korán megszereztük a vezetést. Összességében jól játszottunk, de volt két védelmi megingásunk, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált. Nagyon balszerencsés, nem megérdemelt vereséget szenvedtünk.”

Mivel a rimaszombati keret alaposan átformálódott a téli átigazolási időszakban, megkérdeztük a csapatvezetőt az új játékosok teljesítményéről is. „A csapat jól játszott, az új játékosokkal is elégedettek vagyunk. Elsősorban Rudiuk és Nemergut játszott jól, de kiemelhetném a jobbhátvédként szereplő Eštókot is. Ő csak pár napja érkezett a csapathoz, ennek ellenére megállta a helyét, megnyerte a párharcait. Az új szerzemények közül talán a japán Hattori volt az, aki elmaradt a várakozásoktól, ő a felkészülés idején mutatott jobb formát, de látni benne a potenciált, valószínűleg csak meg kell szoknia a közeget” – mondta a csapatvezető a télen érkezőkről.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?