Ifjabb Kmotrík szívesen ráhúzná a Slovan-mezt a DAC kapusára

dac

Hat fontos játékosával is új szerződést kötött a szlovák bajnok Slovan labdarúgócsapata, amelynek vezérigazgatója, ifj. Ivan Kmotrík aktívan kapust keres a következő szezonra.

A Slovan hivatalos oldalán jelentette be, hogy ifj. Vladimír Weiss, Juraj Kucka, Kenan Bajric és Lukáš Pauschek is szerződést hosszabbított a klubbal, míg Marko Tolicsot és Dávid Strelecet a kölcsönjáték után végleg megvásárolta. Emellett bejelentette három játékos, Szpiridon Riszvanisz, Križan Richárd és Milan Borjan távozását.

Épp Borjan elvesztése miatt a Slovan egy megbízható kapust keres a következő szezonra. Ifjabb Ivan Kmotrík vezérigazgató a tvnoviny.sk portálnak adott interjújában elmondta, hogy megpróbálták visszacsábítani Dominik Greifet a Mallorcától, de a hálóőr továbbra is külföldön képzeli el pályafutását.
Ezután Kmotríkot megkérdezték, ha tehetné, melyik három Niké ligás játékosra adná rá azonnal a Slovan-mezt, a vezérigazgató pedig Adrián Kaprálik (Žilina – kölcsönben Górnik Zabrze), Adrian Zeljkovic (Trnava) és a DAC kapusa, Alekszandar Popovics nevét mondta.

A Slovan a közelmúltban három lejárt szerződésű DAC-játékost (Sharani, Blackman, Riszvanisz) is magához csábított, de közvetlenül a dunaszerdahelyiektől egyszer sem igazolt. Popovicsért valószínűleg mélyen a zsebébe kellene nyúlnia Kmotríknak, a szerb kapust ugyanis 2026 nyaráig szerződés köti Dunaszerdahelyre.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?