Idén is a tavalyi négyes az elődöntőben

Komárom. A tizenegyedik fordulóval véget ért a Komáromi Kispályás Fociliga alapszakasza. A pontvadászat során nem kevesebb mint 1151 gól esett, a legeredményesebb csatár Mészáros Mihály, az U20-as csapat játékosa volt, huszonhárom találatával.

Komárom. A tizenegyedik fordulóval véget ért a Komáromi Kispályás Fociliga alapszakasza. A pontvadászat során nem kevesebb mint 1151 gól esett, a legeredményesebb csatár Mészáros Mihály, az U20-as csapat játékosa volt, huszonhárom találatával. Őt némi lemaradással Szikonya Dávid (Black Bull Litovel) és Mészáros Ádám (Bauring City) követi a listán.

A táblázat első négy helyén ugyanazok az alakulatok találhatók, amelyek tavaly is az elődöntőbe kerültek. A Barracuda az utolsó fordulóban vesztette el az éllovas szerepét, miután a tavalyi tornagyőztes Bauring City magabiztosan, 6:2 arányban legyőzte Nicola Gagičékat.

„A Bauring City idén is hozta formáját, egyéniségek terén és csapatként is hétről hétre kitűnőre vizsgázott. A Főnökök sereghajtóként ért a célba, játékoskeretében nem szerepeltek nagy nevek, és mindössze egy pontra tellett erejéből. Számomra a legnagyobb csalódás az FC Doki teljesítménye volt. Nevezési listáján annyi jó képességű játékos volt feltüntetve, hogy sokan a dobogóra várták az alakulatot, aztán kilencedikként végzett. A Sivatagi Roham Csigák is hatalmas lelkesedéssel vágott neki a küzdelmeknek, majd fokozatosan lemorzsolódott a gárda. Vége felé már csak hatan-heten léptek pályára, a zárófordulóban pedig megoldhatatlan helyzetbe kerültek, és elmaradt a meccsük”– értékelte az alapszakasz történéseit Ehrenberger Erik főszervező.

Vasárnap a negyeddöntőre kerül sor, a Bauring City, a Barracuda, a Blue Diamonds, a Black Bull Litovel, a Sivatagi Roham Csigák, az OŠK Izsa, az Amfora és az U20 közreműködésével. A tornagyőztes neve február 25-én lesz ismert.

A vasárnapi műsor a Hétvégi Focimenetrendben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?