Idegenben nyert a ZTE

Pozsony. Szerdán délután és este bonyolították le a magyar labdarúgó NB I 32. fordulójának öt mérkőzését. A Haladás–MTK nyitótalálkozót már kedden este lejátszották, s a kiesőjelölt szombathelyiek – nem kis meglepetésre – 3:0 arányban leiskolázták a listavezetőt.

Pozsony. Szerdán délután és este bonyolították le a magyar labdarúgó NB I 32. fordulójának öt mérkőzését. A Haladás–MTK nyitótalálkozót már kedden este lejátszották, s a kiesőjelölt szombathelyiek – nem kis meglepetésre – 3:0 arányban leiskolázták a listavezetőt. Valamenynyi szerdai meccs kezdőrúgása után egyperces gyászszünetet tartottak Simon Tibor emlékére. A brutálisan megvert, kedden elhunyt soproni vezetőedző támadóit tegnap előzetes letartóztatásba helyezték.

DUNAFERR–ZTE 1:2 (1:2), góllövők: Balaskó (11.), ill. Molnár B. (19.), Róth (30.). Játékvezető: Dubraviczky, 1500 néző.

SOPRON–ÚJPEST 3:1 (3:0), góllövők: Tóth M. (6., 29.), Somogyi (19. – 11-esből), ill. Móri (51.). Játékvezető: Makai, 4000 néző. A stadion bejáratánál fekete zászló lengett, a kerítésre „Nyugodj békében Simi“, „Szívünkben tovább élsz“ feliratot festették.

FTC–GYŐR 4:0 (1:0), góllövő: Jo-vics (15., 57.), Lipcsei (75. – 11-esből), Szili (90). Játékvezető: Bede, 6000 néző. Siralomházra emlékeztetett az Üllői úti stadion, a szurkolók néma csendben vonultak a lelátóra.

VIDEOTON–KISPEST 1:2 (0:1), góllövő: Terjék (78.), ill. Sas- (29.), Kovács B. (93.). Játékvezető: Kassai, 1500 néző.

A VASAS–DEBRECEN összecsapás lapzárta után ért véget.

Az alapszakasz utolsó, 33. felvonásának műsora – április 27., szombat, 16.30: MTK–FTC (élőben közvetíti az m1); 17.00: Győr–Vasas; 18.00: Debrecen–Sopron; 18.30: Újpest– Videoton (m2); 19.00: Kispest– Dunaferr, ZTE–Haladás. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?