Ibrahimovic folytatná pályafutását, tárgyalásokat tervez a Milannal

Zlatan Ibrahimovic

Az októberben negyvenéves Zlatan Ibrahimovic a következő idényben is folytatni szeretné labdarúgó-pályafutását, és erről tárgyalásokat tervez az AC Milannal.

„Amíg jól érzem magam, folytatom” – szögezte le a Corriere dello Sportnak nyilatkozva a svéd csatár, akinek a szerződése a szezon végén jár le a milánói piros-feketéknél. Ibrahimovic kiemelte: tárgyalni fognak a megújításról.

Hosszú és sikeres pályafutása alatt volt a Malmö, az Ajax, a Juventus, az Internazionale, a Barcelona, a Milan, a Paris Saint-Germain és a Manchester United futballistája, majd a Los Angeles Galaxynál töltött tengerentúli időszak után tavaly januárban tért vissza korábbi együtteséhez, a Milanhoz. Itt előbb fél évre írt alá, majd egy évvel, idén júniusig toldotta meg kontraktusát. Ennek kapcsán úgy fogalmazott: ezzel megőrizte a döntési lehetőség szabadságát.

Ibrahimovic a jelenlegi idényben a combizomsérülése előtt hét mérkőzésen tíz gólt szerzett a Serie A-ban, ezzel holtversenyben negyedik a góllövőlistán, és komoly szerepet vállalt abból, hogy a Milan vezeti a tabellát.

A svéd válogatottban 2001 és 2016 között 116 mérkőzésen 62 alkalommal volt eredményes, az angolok ellen szerzett távoli ollózós góljával 2013-ban kiérdemelte az év legszebb góljáért odaítélt Puskás-díjat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?