Huszonegyedszer zajlik Vágsellyén a TIBI-kupa

gyerek teremfoci

Háromkirályok napján immár 21. alkalommal zajlik (kezdés: 8.00) a Vágsellyei járás csapatainak hagyományos regionális teremfocitornája, a népszerű TIBI-kupa, melyen a vágsellyei városi sportcsarnokban 12 futballcsapat csatázik a trófeáért.

A focibarátságot jelképező erőpróbán a szomszédos Galántai járást a felsőszeliek és a pusztakürtiek csapata, az Érsekújvári járást pedig a jattóiak alakulata képviseli. „December elején sorsolásra invitáltuk a résztvevők tisztségviselőit, s a baráti összejövetelen alakult ki a csoportbeosztás. A csoportokba az erőviszonyok alapján soroltuk be a részvevőket, akik a régióbajnokságokban a VI., VII. és a VIII.ligában küzdenek a pontokért, a vágsellyei idősebb ifik pedig a korosztályos III. ligában szerepelnek. A három négytagú csoportban a kollektívák körmérkőzéses rendszerben küzdenek a pontokért. Viadalunk különlegessége, hogy csupán a nyolcaddöntők után lesznek kiesők. A jól bevált versenykiírásnak köszönhetően a három csoport első helyezettje a negyeddöntőben vár a nyolcaddöntőből kikerülő ellenfelére. A kollektívák mezében az igazolt játékosok mellett két-két erősítésként kiszemelt futballista is pályára léphet. A mérkőzések időtartama 18 perc” – tájékoztatott a felsőkirályi futballklub által szervezett év eleji erőpróba érdekességeiről a főtámogató és ötletgazda Tibor Rábek, a kupanévadó vállalkozás tulajdonosa.

A szervezők a torna első három helyezettjét serleggel, a legjobb kapust, mezőnyjátékost és góllövőt különdíjjal jutalmazzák. A belépőjegyeket (2 euró) a tombolában kisorsolják, a fődíj egy márkás ruhaszárító gép, de mosógépet és tévékészüléket is nyerhetnek a nézők. 

„Mindent megteszünk azért, hogy a labdarúgók, a tisztségviselők, a nézők és meghívott vendégeink jól érezzék magukat. Minden focikedvelőt nagy szeretettel várunk az ünnepnapi rendezvényünkre, s azon leszünk, hogy  seregszemlénk ezúttal is a labdarúgás ünnepe legyen” – nyomatékosította a teremtorna elsődleges célját Tibor Rábek.

A rendezvény kicsúcsosodását jelentő finálé 18.00 órakor kezdődik. Figyelmet érdemel, hogy a címvédő felsőkirályiak eddig hétszer örültek a tornaelsőségnek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?