Huk a válogatottban

<p>A szlovák labdarúgó-válogatott január 8-án Ugandával, 12-én pedig Svédországgal találkozik Abu-Dzabiban.</p>

 Ján Kozák szövetségi kapitány a nevezés összeállításakor főleg a hazai, a cseh és a lengyel bajnokságból válogatott játékosokat, hozzájuk csatlakozik a norvég Lilleström csatára, Tomáš Malec. „Főleg a 22–26 év közötti korosztályból válogattunk, akik a jövőben is perspektívát jelenthetnek a szlovák válogatott számára” – mondta Štefan Tarkovič, a válogatott másodedzője.

A keretben helyet kapott a DAC játékosa, Tomáš Huk is, aki klubcsapatában belső védőként játszik, most azonban középpályásként nevezték. A tartalékok között két másik DAC-futballistát is találunk, Róbert Polievkát és Szarka Ákost.

Mivel Európában januárban nincs hivatalos válogatott játéknap, a svédek elleni meccs nem lesz hivatalos. Afrikában van januári játéknap is, ezért előfordulhat, hogy az Afrika-kupára készülő Uganda elleni találkozó hivatalos mérkőzés lesz.

A szövetségi kapitány 45 játékost figyelt előzetesen, néhány kiszemeltjét nem engedte el a klubcsapata, főleg a cseh klubok húzódoztak, ám a Fortuna ligás együttesek készséggel engedték át játékosaikat a válogatottnak. (TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?