Hrbatý a nyolcaddöntőben

Melbourne. Dominik Hrbatý bejutott a nyolcaddöntőbe az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, Karol Beck viszont elbúcsúszott. A 2002-es győztes Thomas Johansson is bejutott a legjobb 16 közé, méghozzá nem éppen simán, a világranglistán 86. Kevin Kim ugyanis csak 193 perces csata után adta meg magát.

Melbourne. Dominik Hrbatý bejutott a nyolcaddöntőbe az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, Karol Beck viszont elbúcsúszott. A 2002-es győztes Thomas Johansson is bejutott a legjobb 16 közé, méghozzá nem éppen simán, a világranglistán 86. Kevin Kim ugyanis csak 193 perces csata után adta meg magát. A svéd teniszező lesz Hrbatý következő ellenfele. Kapros Anikó Jankovics oldalán két játszmában vereséget szenvedett, a Hantuchová, Navrátilová duó könnyen jutott tovább.

HRBATÝ–GAUDIO (argentin) 7:6, 6:7, 6:7, 6:1, 6:3. Nagy csatát hozott a mérkőzés, az első három játszma csak rövidítésben dőlt el. „Rendkívül nehéz mérkőzés áll mögöttem. A harmadik játszma után már mindkettőnknek elege volt. Később éreztem, hogy egyre fogy az ellenfelem ereje, nekem még voltak tartalékaim” – mondta Dominik Hrbatý.

BECK–O. ROCHUS (belga) 7:6, 1:6, 4:6, 2:6. Bár a szlovák játékos kezdett jobban, inkább az ellenfél akarata érvényesült. Rochus fokozatosan átvette a kezdeményezést és megérdemelten nyert.

TOVÁBBI EREDMÉNYEK, 3. forduló – férfiak: Federer–Nieminen 6:3, 5:2-nél Nieminen feladta; Szafin–Ancic 6:4, 3:6, 6:3, 6:4; Agassi–Dent 7:5, 7:6, 6:1; T. Johansson–Kim 3:6, 6:2, 6:7, 6:2, 6:2.

Női egyes: Mauresmo–Ivanovic 6:2, 7:5; Kuznyecova–Diaz-Oliva 6:3, 7:6; S. Williams–Mirza 6:1, 6:4; Sarapova–Li 6:0, 6:2.

Női páros, 2. forduló: Lee, Peng –Kapros, Jankovics 7:6, 6:3; Hantuchová, Navrátilová–Musgrave, Wheeler 6:2, 6:0; Chuang, Fujiwara–Husárová, Lihovceva 6:7, 6:1, 7:5. (o, tasr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?