Hosszú Katinka arannyal és bronzzal folytatta

Mesa |

<p>Hosszú Katinka egy-egy első és harmadik helyezéssel folytatta szereplését az arizonai Mesában zajló úszóviadalon.</p>

A Vasas világ- és Európa-bajnoka a pénteki versenynapon - az esemény honlapjának beszámolója szerint - nyolcvan perc alatt három döntőben is vízbe szállt, ebből a legkiválóbban 100 méter háton teljesített, ugyanis 1:00.72 perces idővel nyert. A 200 méteres pillangó finélájában, amelybe a legjobb selejtezős idővel került, két amerikai vetélytársa mögött harmadikként ért célba (2:11.83 p). A 400 méter gyors döntőjében szerepelt még, 4:17.45 perces eredménye pedig a hatodik helyhez volt elegendő.     "Sajnos ma nem éreztem valami jól magam, de ahhoz képest egész jól úsztam" - írta facebookos bejegyzésében Hosszú Katinka. "Azért szeretek ilyen helyzetekben is versenyezni, mert ez előfordulhat az olimpián is és ott biztos így is rajthoz állnék." 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?