Hősiesen helytállt a DAC B

Nagyölved. S bár csak tízen voltak, hősiesen helytálltak a DAC B csapatának labdarúgói, és a 85. percig úgy tűnt, hogy ők nyerik a meccset a kiesés ellen menekülő nagyölvediek ellen a nyugat-szlovákiai Tipos III. liga hétvégi fordulójában.

Nagyölved. S bár csak tízen voltak, hősiesen helytálltak a DAC B csapatának labdarúgói, és a 85. percig úgy tűnt, hogy ők nyerik a meccset a kiesés ellen menekülő nagyölvediek ellen a nyugat-szlovákiai Tipos III. liga hétvégi fordulójában. A fiatalokból álló gárda fürge mozgásával és ötletes játékával kivívta a hazai szurkolók elismerését is.

„A Fortuna ligás alakulatunk labdarúgói szabadságukat töltik, ifijeink pedig fontos meccset játszottak Nagymihályban, így csak tízen tudtunk pályára lépni. Még Somogyi Barnabás tartalékkapus is mezőnyjátékosként volt kénytelen szerepelni. Útközben a buszunk is lerobbant, így az előtörténetek sem voltak túl kecsegtetőek. Társaim előtt azonban le a kalappal” – vélekedett Iván Alex, a dunaszerdahelyi fakó csapatkapitánya, a vezető gól szerzője. A huszonegy éves játékos egyébként a győri fociakadémián nevelkedett.

„A szerencsére is szükségünk volt a létfontosságú sikerhez. Az egész mérkőzésen ugyan meddő fölényünk volt, amelyet csak az utolsó öt perben tudtunk Vít Valenta révén gólokra váltani” – értékelte tömören a hazaiak 2:1-es győzelmével végződött összecsapást Urbán Ferenc nagyölvedi klubmenedzser. A kilencven percet végignézte a lévai származású Christián Herc, a DAC A csapatának tagja is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?