Horváth Béla: „Bíztam a jobb lábamban”

A DAC–Prešov mérkőzés legszebb gólját Horváth Béla szerezte, aki a 80. percben szabadrúgásból talált be. A 31 éves középpályással a meccs után beszélgettünk.A bajnokságban ritkán jut szóhoz.

A DAC–Prešov mérkőzés legszebb gólját Horváth Béla szerezte, aki a 80. percben szabadrúgásból talált be. A 31 éves középpályással a meccs után beszélgettünk.

A bajnokságban ritkán jut szóhoz. Milyen érzésekkel futott ki a kupameccsen a pályára?

Örültem, hogy az edzőtől lehetőséget kaptam, és próbáltam minél jobban teljesíteni. Az volt a célom, hogy a rám bízott feladatokat maradéktalanul végrehajtsam, és bónuszként még sikerült egy góllal is hozzájárulnom a továbbjutáshoz. Nagyon örülök, mert a kupa nagyon fontos számunkra.

Már az ötödik percben kihunyt az egyik reflektor egy része. Mennyire volt ez zavaró a pályán?

Valamit érzékeltünk belőle, de annyira összpontosítottunk a meccsre, hogy nem foglalkoztunk ezzel. És úgy tűnik, a második félidei áramszünet is jót tett, mert utána be tudtuk rúgni a harmadik gólt.

Nem tartottak attól, hogy nem indulnak be a reflektorok, és esetleg meg kell ismételni a meccset?

A nézők kivilágították a stadiont! Reménykedtünk benne, hogy hamarosan visszamehetünk a pályára, és nem kell újrajátszani a találkozót.

Átélt már valaha hasonlót?

Ilyet még nem, de ez is egy érdekes szelete a focinak. Viccesen fogunk erre a meccsre visszaemlékezni, mert szerencsére jól sikerült a vége.

Az eperjesiek gyorsan vezetést szereztek, de úgy tűnt, a DAC-ot nem rázta meg a gól.

Mi akartuk az első gólt lőni, de szerencsére így is gyorsan tudtunk válaszolni. Magabiztosan, de nyugodtan fociztunk. Reméltük, hogy nyitva lesznek azok a rések, ahol be tudunk találni.

A szabadrúgásnál mindjárt tudta, hogy ön fogja elvégezni, vagy valakivel egyezkednie kellett róla?

Erik Pačinda van kijelölve a rögzített helyzetek elvégzésére, de mondtam neki, hogy bízom magamban, bízom a jobb lábamban, és jól sült el a dolog. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?