Courtois a gyermekei miatt igazolt a Real Madridba

Thibaut Courtois
Glasgow |

Thibaut Courtois elárulta, azért igazolt a Chelsea-től a Real Madrid labdarúgócsapatához, hogy közelebb legyen két gyermekéhez, akik a spanyol fővárosban élnek.

 

"Mindig boldogan emlékszem vissza a Chelsea-nél töltött időszakra, de most kaptam egy esélyt, hogy visszamenjek Spanyolországba, és közelebb legyek a gyermekeimhez. Ez fontos dolog számomra" - nyilatkozta a Sky Sportsnak a világbajnoki bronzérmes belga kapus.

A 26 éves játékos hét szezonon keresztül volt a Chelsea tagja, bár az első három idényt kölcsönben az Atlético Madridban töltötte. Idén nyáron 35 millió euróért váltott klubot.

 

Courtois kijelentette, szomorú, amiért a londoni csapat szurkolói haragszanak rá, és azt is elárulta, már márciusban eldőlt, hogy a spanyol fővárosba távozik, de egy ideig nem akarta bejelenteni.

"Akkoriban nem volt átigazolási időszak, ezért nem hoztam nyilvánosságra. Úgy gondoltam, jobb, ha nem zavarom meg ezzel a csapatot" - mondta.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?