Honvéd-siker Athénban

Athén. Vízilabda Bajnokok Ligája-mérkőzésen a Honvéd bravúros, győzelmet aratott Athénban a címvédő ellen: PIREUSZ–HONVÉD 7:12 (1:2, 2:4, 3:1, 1:5), a magyar góldobók: Bereczki, Molnár, Sugár, Fodor 2-2, Biros, Vári, Bárány, Kiss 1-1.

Athén. Vízilabda Bajnokok Ligája-mérkőzésen a Honvéd bravúros, győzelmet aratott Athénban a címvédő ellen: PIREUSZ–HONVÉD 7:12 (1:2, 2:4, 3:1, 1:5), a magyar góldobók: Bereczki, Molnár, Sugár, Fodor 2-2, Biros, Vári, Bárány, Kiss 1-1. A Piros-csoport másik favoritja, a Mladost Zagreb is győzött harmadik mérkőzésén, így ez a két együttes toronymagasan áll az első és második helyen: Mladost Zagreb–Olympique Nice 9:7 (3:1, 2:2, 2:2, 2:2).

A csoport állása 3 forduló után: 1. Honvéd 5 pont (33:25), 2. Mladost Zagreb 5 (29:24), 3. Olympique Nice 1 (21:26), 3. Olimpiakosz Pireusz 1 (20:28). A március 1-jei következő fordulóban a Honvéd Zágrábba látogat, az Olimpiakosz Pireusz Athénban fogadja a francia bajnokot.

A Kék-csoportban hat ponttal éllovas olasz csapat biztosan nyert a német ellenfele otthonában, a vendégeknél Benedek Tibor egy gólt lőtt: Spandau 04–Pro Recco 5:10 (1:3, 2:3, 0:3, 2:1).

Végig rendkívül izgalmas, kiélezett csatában a Vasas három góllal nyerte a vízilabda KEK elődöntőjének első mérkőzését a spanyol CN Sabadell ellen, így megnyugtató előnnyel várja a március 1-jei visszavágót: VASAS–SABADELL 9:6 (3:3, 2:1, 3:2, 1:0), az angyalföldiek góldobói: Madaras, Varga T. 3-3, Mátyás, Varga D., Steinmetz Á. 1-1.

A Posillipo Napoli Volgográdban verte 8:4-re a Szpartak csapatát, többek között Kásás Tamás négy góljának köszönhetően. ĺgy a papírforma a magyar és az olasz élcsapatok döntőjét ígéri az utolsó Kupagyőztesek Európa Kupája küzdelemben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?