Holland–magyar – Van Gaalnak fontos a törökök elleni siker is

Amszterdam |

<p>Louis van Gaal, a magyarokat péntek este 8-1-re kiütő holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya fontosnak tartja, hogy csapata lendületben maradjon, és kedden Törökország ellen idegenben is győzzön, mert akkor kiemelt lehet a jövő évi brazíliai világbajnokság sorsolásán.</p>

A szakvezető a holland médiának az amszterdami meccs után elmondta, különösen annak örül, hogy minden játékosa megmutatta, mire képes, hiszen előzetesen csak Robin van Persie-ről, Arjen Robbenről és Kevin Strootmanról mondta: biztos a helyük a vb-csapatban. A többieknek bizonyítaniuk kell, és a magyarok elleni meccsen bizonyítottak is, de vár rájuk még egy isztambuli fellépés.     "A legjobb az volt, hogy végig a 90 perc alatt nyomás alatt tudtuk tartani az ellenfelet, ez a korábbi mérkőzéseinken nem sikerült. A csapat küzdőszelleme rendkívüli, elképesztő volt" - mondta van Gaal, akinek együttese pillanatnyilag a kilencedik helyen áll a világranglistán.     A decemberi vb-csoportsoroláson a házigazda brazilok mellett a hét legjobb világranglistás együttest emelik ki, és a szövetségi kapitány szerint a magyarok elleni diadallal, valamint egy esetleges törökországi sikerrel sikerül feljebb lépni, mégpedig a kiemeltek közé.     A 8-1-es vereség után a magyar kapitány, Egervári Sándor bejelentette lemondását. Az Andorra elleni keddi budapesti mérkőzésen eddigi segítője, Csábi József ül majd a kispadon. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?